buna dimineata! am fost concediata dar pt a nu beneficia de somaj m-au pus pe mine sa-mi semnez demisia. singurul lucru pe care-l vreau este sa-mi dea toti banii (pe CO, garantia si salariul restant). sunt obligati sa mi-i dea daca nu-mi respect preavizul?
Buna seara,multumesc ptr rasp,am fost concediata dar m-au pus pe mn sa semnez o cerere prin care sa-mi dau eu demisia,iar de maine ar trebui sa intru in preaviz,mi-au spus ca in cazul in care nu mi respect preavizul nu o sa-mi mai dea nici un ban,e legal?plus ca mi-au facut programul in asa fel incat 2 zile sn libera,2 zile lucrez 12 ore si 3 zile 8 ore.Cum sa procedez?
Buna seara,am si eu o intrebare,astazi am aflat ca angajatorul m-a concediat si ca mi-a lasat o demisie la munca sa o semnez(asta cu toate ca el e cel care ma da afara)de luni trebuie sa intru in preaviz 20 de zile....problema e ca eu nu vreau sa mai stau in preaviz,vreau doar sa stiu daca nerespectandu-mi preavizul imi poate oprii banii pe care mi-i datoreaza?am functia de lucrator gestionar,iar ptr asta in fiecare luna mi se opresc 40 de lei,inventarul a iesit ok,nu ar trebuii sa-mi dea banii care s-au strans din garantie?plus banii pe concediul de anul trecut?