Am fost oprit in trafic de vreo 6-7 ori, dar niciodata nu au scos talonul din coperta. e destul de riscant, dar momentan nu am ce face. banuiesc ca in situatia asta sunt foarte multe persoane, toti asteapta data de 15 martie... intrebarea ar fi daca asigurarea e valabila.
Astazi am facut RCA pe numele proprietarului din talon, pe 6 luni. La un control, ar trebui sa nu am probleme, rca valabil, acte valabile, asta pana in cazul in care scoate talonul si vede scrie "Instrainat catre...", la mine a trecut o saptamana peste acea luna...pentru ca nu am incotro, o sa merg asa pana pe 15 martie, cand va intra in vigoare noul timbru de mediu.
sa inteleg ca pot face asigurare pe numele meu, in vederea inmatricularii, pe nr identificare sasiu? problema e urmatoarea: contractul v/c e valabil doar o luna.
Buna ziua! Am o mica dilema, sper ca cineva sa-mi poata oferi un raspuns... Am cumparat o masina acum o luna, am facut contract vanzare-cumparare, am luat fiscalul si am inscris-o pe numele meu la primarie, pe talon scrie instrainat catre...problema e urmatoarea: vechea taxa auto ma costa 3700 ron pentru inmatriculare, noua taxa, care inca nu a intrat in vigoare, doar 1300 ron. Asigurarea, facuta pe numele proprietarului, din talon, expira zilele acestea. Pot face o noua asigurare, pe numele lui, pentru o luna, in vederea inmatricularii, sa pot circula, chiar daca expira v-c-ul si trece o luna de la data instrainarii pe talon? sau ce alte variante am sa pot circula inca o luna de zile, pana cand intra in vigoare timbrul de mediu? care ar fi riscul sa circul cu o asigurare pe numele proprietarului, fara ca el sa stie asta? multumesc!