avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate sandix3130

Activitate sandix3130

Am fost oprit in trafic de vreo 6-7 ori, dar niciodata nu au scos talonul din coperta. e destul de riscant, dar momentan nu am ce face. banuiesc ca in situatia asta sunt foarte multe persoane, toti asteapta data de 15 martie... intrebarea ar fi daca asigurarea e valabila.
Astazi am facut RCA pe numele proprietarului din talon, pe 6 luni. La un control, ar trebui sa nu am probleme, rca valabil, acte valabile, asta pana in cazul in care scoate talonul si vede scrie "Instrainat catre...", la mine a trecut o saptamana peste acea luna...pentru ca nu am incotro, o sa merg asa pana pe 15 martie, cand va intra in vigoare noul timbru de mediu.
In situatia asta ma aflu si eu, daca detine cineva mai multe informatii, ne-ar fi de mare ajutor!
sa inteleg ca pot face asigurare pe numele meu, in vederea inmatricularii, pe nr identificare sasiu? problema e urmatoarea: contractul v/c e valabil doar o luna.
Buna ziua! Am o mica dilema, sper ca cineva sa-mi poata oferi un raspuns... Am cumparat o masina acum o luna, am facut contract vanzare-cumparare, am luat fiscalul si am inscris-o pe numele meu la primarie, pe talon scrie instrainat catre...problema e urmatoarea: vechea taxa auto ma costa 3700 ron pentru inmatriculare, noua taxa, care inca nu a intrat in vigoare, doar 1300 ron. Asigurarea, facuta pe numele proprietarului, din talon, expira zilele acestea. Pot face o noua asigurare, pe numele lui, pentru o luna, in vederea inmatricularii, sa pot circula, chiar daca expira v-c-ul si trece o luna de la data instrainarii pe talon? sau ce alte variante am sa pot circula inca o luna de zile, pana cand intra in vigoare timbrul de mediu? care ar fi riscul sa circul cu o asigurare pe numele proprietarului, fara ca el sa stie asta? multumesc!