avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA pe numele proprietarului din talon
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA pe numele proprietarului din talon

Buna ziua! Am o mica dilema, sper ca cineva sa-mi poata oferi un raspuns... Am cumparat o masina acum o luna, am facut contract vanzare-cumparare, am luat fiscalul si am inscris-o pe numele meu la primarie, pe talon scrie instrainat catre...problema e urmatoarea: vechea taxa auto ma costa 3700 ron pentru inmatriculare, noua taxa, care inca nu a intrat in vigoare, doar 1300 ron. Asigurarea, facuta pe numele proprietarului, din talon, expira zilele acestea. Pot face o noua asigurare, pe numele lui, pentru o luna, in vederea inmatricularii, sa pot circula, chiar daca expira v-c-ul si trece o luna de la data instrainarii pe talon? sau ce alte variante am sa pot circula inca o luna de zile, pana cand intra in vigoare timbrul de mediu? care ar fi riscul sa circul cu o asigurare pe numele proprietarului, fara ca el sa stie asta? multumesc!
Cel mai recent răspuns: sandix3130 , utilizator 16:54, 17 Februarie 2013
Asigurarea de 1 luna se face numai in baza numerelor provizorii (rosii) de circulatie.In baza contractului v/c, puteti face asigurarea pe numele dv. , in vederea inmatricularii 6 luni sau 12(pe nr. identificare sasiu).
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2013
nucu$, utilizator
sa inteleg ca pot face asigurare pe numele meu, in vederea inmatricularii, pe nr identificare sasiu? problema e urmatoarea: contractul v/c e valabil doar o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca costelpandele costelpandele buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)
Reinnoire rca gssgicuta gssgicuta Am o masina care este pe firma in talon, a fost vanduta la o persoana fizica, are contract de vanzare-cumparare intre el si firma. Asigurarea a fost pe numele ... (vezi toată discuția)
Înscriere mașină: cu sau fără asigurare? wizard0350 wizard0350 Buna seara. Am nevoie de asigurare ca sa incriu masina? Daca masina are asigurare facuta de fostul proprietar, eu nu o pot inscrie, asa e? La acte necesare ... (vezi toată discuția)