Buna ziua! Am o mica dilema, sper ca cineva sa-mi poata oferi un raspuns... Am cumparat o masina acum o luna, am facut contract vanzare-cumparare, am luat fiscalul si am inscris-o pe numele meu la primarie, pe talon scrie instrainat catre...problema e urmatoarea: vechea taxa auto ma costa 3700 ron pentru inmatriculare, noua taxa, care inca nu a intrat in vigoare, doar 1300 ron. Asigurarea, facuta pe numele proprietarului, din talon, expira zilele acestea. Pot face o noua asigurare, pe numele lui, pentru o luna, in vederea inmatricularii, sa pot circula, chiar daca expira v-c-ul si trece o luna de la data instrainarii pe talon? sau ce alte variante am sa pot circula inca o luna de zile, pana cand intra in vigoare timbrul de mediu? care ar fi riscul sa circul cu o asigurare pe numele proprietarului, fara ca el sa stie asta? multumesc!
Asigurarea de 1 luna se face numai in baza numerelor provizorii (rosii) de circulatie.In baza contractului v/c, puteti face asigurarea pe numele dv. , in vederea inmatricularii 6 luni sau 12(pe nr. identificare sasiu).
sa inteleg ca pot face asigurare pe numele meu, in vederea inmatricularii, pe nr identificare sasiu? problema e urmatoarea: contractul v/c e valabil doar o luna.
Asigurare rca
costelpandele
buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)
Reinnoire rca
gssgicuta
Am o masina care este pe firma in talon, a fost vanduta la o persoana fizica, are contract de vanzare-cumparare intre el si firma. Asigurarea a fost pe numele ... (vezi toată discuția)