Buna seara. Am nevoie de asigurare ca sa incriu masina? Daca masina are asigurare facuta de fostul proprietar, eu nu o pot inscrie, asa e? La acte necesare precizeaza faptul ca trebuie copie dupa asigurare valabila. Dar eu daca imi schimb numerele de la masina inscriind-o, nu trrebuie sa fac o alta asigurare dupa? Nu prea inteleg. Multumesc!
Fostul proprietar își poate recupera banii pe Rca din momentul instrainarii.
La incheietea Asigurarii RCA se face specificația "in vederea inmatricularii" si se inscrie doar nr sasiu nu si nr de înmatriculare.
La data prezentarii la politie pentru inmatriculare, va trebui sa detineti o polita RCA valabila pe minim 30 de zile, cu inecepere din acea zi, pe numele dv,, in vederea inamtricularii.
Aceasa se emite pe serie de sasiu.
In baza contractului de v/c , vanzatorul isi va recupera diferenta e prima platita, pentru lunile intregi ramase neconsumate.
Asigurare rca
costelpandele
buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca
Astra_g
Buna ziua.
Am cumparat o masina din strainatate si i-am luat numere provizorii pe 3 luni. Acum am inmatriculat-o dar ce ma nelamureste pe mine este daca pot ... (vezi toată discuția)