avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Auto cumparat, valabilitate asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Auto cumparat, valabilitate asigurare

Buna ziua,am achizitionat o masina si cu proprietarul am facut toate actele numai ca eu trebuie in aprilie sa ma duc la inmatriculari sa schimb doar proprietarul,daca fac asigurarea mai e valabila dupa ce schimb proprietarul?nu schim numere nimic altceva decat in acte proprietarul?.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:31, 26 Martie 2017
Buna seara!

Contactati asiguratorul. Cred ca se modifica pretul dat fiind ca aveti alta varsta si alt istoric.

Cu stima,
Cu contractul de vanzare -cumparare, fisa de inmatriculare si cartea masinii, mergeti la asigurari si va incheiati o polita rca in vederea inamtricularii pe numele dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscriere mașină: cu sau fără asigurare? wizard0350 wizard0350 Buna seara. Am nevoie de asigurare ca sa incriu masina? Daca masina are asigurare facuta de fostul proprietar, eu nu o pot inscrie, asa e? La acte necesare ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca facuta pentru o masina la care nu a fost facuta transcrierea Costinel Burca Costinel Burca [b]Deci in luna mai am cumparat o masina dintr-un alt judet si am facut contract de vanzare/cumparare si am luat-o in evidenta pe numele meu la fisc in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Rca logofatu logofatu Daca exista un proprietar si un utilizator al aceleiasi masini, cand se incheie asigurarea RCA pe numele cui se incheie (asigurarea este a masinii dar pretul ... (vezi toată discuția)