buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care nu apucasem sa o inmatriculez .asigurarea pe care tocmai o incheiasem pe numele meu in vederea inmatriculari masini este valabila sau nu, tinand cont ca talonul este pe numele fostului proprietar si asigurarea pe numele meu? va multumesc Costel.
Sunt sigur ca gresiti !!! Atata timp cate ste o polita de asigurare valabila incheiata in baza unor documente greu de crezut in nulitatea acesteia. Cat proveste un exemplu: cumpar un auto de la Basescu si ii expira asigurarea in perioada in care intocmesc documentele pt reinmatriculare...evident ca sunt obligat conform normelor sa intocmesc o polita pe numele meu, inclusiv la Serv. Permise si Inmatric. este obligatorie polita pe numele noului proprietar. In consecinta nu are nimic deaface cu numele din talon cu numele din polita.
Din experienta proprie: talonul pe numele Basescu, polita pe Boc si eu fac accident: totul ok, asiguratorul plateste.
Numele din talon trebuie sa fie acelasi cu numele din asigurare.
Valabila este vechea polita RCA pe numele fostului proprietar(daca mai este in valabilitate)