avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Valabilitate rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Valabilitate rca

Buna ziua.
Am cumparat o masina din strainatate si i-am luat numere provizorii pe 3 luni. Acum am inmatriculat-o dar ce ma nelamureste pe mine este daca pot sa circul cu asigurarea rca facuta cand am primit setul de numere rosii, (care e inca valabila) avand numere negre. Pe asigurare e specificata seria de sasiu, capacitatea cilindrica si masa maxima autorizata. Nicaieri nu vad sa fie specificat numarul provizoriu.

Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:02, 23 Mai 2017
polita este valabila pan ala data expirarii inscrisa pe aceasta.Mergeti la agentul care v-a emis polita cu dovada inmatricularii masinii si se va inscrie pe asigurare numarul de inmatriculare si se va debloca si cartea verde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscriere mașină: cu sau fără asigurare? wizard0350 wizard0350 Buna seara. Am nevoie de asigurare ca sa incriu masina? Daca masina are asigurare facuta de fostul proprietar, eu nu o pot inscrie, asa e? La acte necesare ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata cumpararea unei masini Simona1988 Simona1988 Buna ziua.Am cumparat o masina sh, fara numere de niciun fel, mi s-a zis ca nu a fost scos niciun set de nr rosii si ca voi putea scoate primul set fara nicio ... (vezi toată discuția)
Rca - auto romanesc pe masina de anglia ContSters294253 ContSters294253 Bua ziua.Am o masina cu numar de anglia.recent i-am facut omologare , in RAR, si itp-ul si ma intereseaza daca pot incheia asigurare auto romaneasca.Va ... (vezi toată discuția)