Si pentru asta ce mi-a facut mie? Adica daca nu mai vine inca odata sa sparga masina? Nu are cazier...
2000 lei ? 5000 lei ? sau cam cat e amenda daca un tanar,relativ educat, sparge cu o piatra o masina
Un nenorocit a aruncat cu o piatra in masina mea. Nu stiu cu ce forta a dat dar mi-a distrus capota.
Poate pati ceva "inteligentul"?
A aruncat si cu spirt pe masina, probabil ca a vrut sa dea foc (de prost ce era a vrut sa dea foc da la capota pe metal), deci nu a pus inauntru masinii sau la roti. Poate pati ceva? Am gasit urme de spirt pe capota si pe masina.
Dar politistul nu crede ca e de la ala, si nici martorii nu l-au vazut in timp ce ar fi aruncat inflamabil pe masina.
Defapt martorii au vazut pe un tip care a venit cu o piatra in mana, apoi au auzit un zgomot pe fostul meu prieten plecand.
E zona intunecata, nu stiu daca gasesc ceva magazin cu camere video.
La ce sa ma astept? Un fost coleg mi-a zis sa nu ma astept ca ala sa primeasca mai mult de 1000 lei amenda, si sa-mi iau adio ca imi voi repara masina din banii lui. E adevarat?
Se intampla la fix o luna dupa ce un tip mia lovit masina in trafic. A costat 2100 lei reparatia. Bine, platiti din banii de la asigurarea lui ala.