avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Huligalism fara margini. Mi-a facut masina praf ca nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Huligalism fara margini. Mi-a facut masina praf ca nu mai vreau sa fiu cu el!!!

Un nenorocit a aruncat cu o piatra in masina mea. Nu stiu cu ce forta a dat dar mi-a distrus capota.
Poate pati ceva "inteligentul"?

A aruncat si cu spirt pe masina, probabil ca a vrut sa dea foc (de prost ce era a vrut sa dea foc da la capota pe metal), deci nu a pus inauntru masinii sau la roti. Poate pati ceva? Am gasit urme de spirt pe capota si pe masina.

Dar politistul nu crede ca e de la ala, si nici martorii nu l-au vazut in timp ce ar fi aruncat inflamabil pe masina.
Defapt martorii au vazut pe un tip care a venit cu o piatra in mana, apoi au auzit un zgomot pe fostul meu prieten plecand.

E zona intunecata, nu stiu daca gasesc ceva magazin cu camere video.

La ce sa ma astept? Un fost coleg mi-a zis sa nu ma astept ca ala sa primeasca mai mult de 1000 lei amenda, si sa-mi iau adio ca imi voi repara masina din banii lui. E adevarat?

Se intampla la fix o luna dupa ce un tip mia lovit masina in trafic. A costat 2100 lei reparatia. Bine, platiti din banii de la asigurarea lui ala.

Cel mai recent răspuns: zzzzzzzzzzzzzzz , utilizator 22:39, 17 Februarie 2013
Daca detineti probe temeinice care sa dovedeasca autorul,puteti formula plangere la politie pentru distrugere
Si concret, ce poate pati? Am cam 3 martori care pot zice ceea ce am descris. Ca l-au vazut cu piatra, au auzit bubuitura si a revenit.

Daca a vrut si sa dea foc va primi o amenda mai mare? Sau chiar inchisoare?
cambra19 a scris:

Defapt martorii au vazut pe un tip care a venit cu o piatra in mana, apoi au auzit un zgomot pe fostul meu prieten plecand.

Martorii ar putea sa-l indentifice pe acel tip,iar daca piatra mai exista la fata locului,la masina dumneavoastra disstrusa,ati putea cere sa se ia amprente de pe piatra ptr a se vedea daca urmele sunt ale celui identificat de martori.
Faceti plangere la politie.
Politia va lua ce masuri poate.
Parerea mea este ca poate primi o pedeapsa cu suspendare sau cu executare daca nu se potoleste.
Si pentru asta ce mi-a facut mie? Adica daca nu mai vine inca odata sa sparga masina? Nu are cazier...
2000 lei ? 5000 lei ? sau cam cat e amenda daca un tanar,relativ educat, sparge cu o piatra o masina

Alte discuții în legătură

Se poate ajunge la "denunt calomnios"? xuser xuser Pe scurt: Unui prieten cineva ii zgarie masina, i-o loveste cu piciorul [i-a distrus un pic si tablarie din spate] si ii rupe si o oglinda. La o cearta, ... (vezi toată discuția)
Furt si violare de domiciliu FlorinXsX FlorinXsX Buna seara.Acum vreo 2-3 sapt stateam in fata blocului cu mai multi prieteni...cand am vazut o vecina ca a iesit din scara blocului.Stiind ca baiatul dansei ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal GabitzulO GabitzulO Buna ziua Va rog sa-mi dati cateva sfaturi.In urma cu ceva timp , am fost la un club din club din centru vechi al capitalei cu prietena mea . ... (vezi toată discuția)