avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie proces verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie proces verbal

Buna ziua

Va rog sa-mi dati cateva sfaturi.In urma cu ceva timp , am fost la un club din
club din centru vechi al capitalei cu prietena mea .
Cand am plecat din club , am consumat ceva alcool si pe drum spre casa , m-am impiedicat si am cazut peste o masa al unui alt bar,distrugand-o , masa era pe spatiu pubic fara nimic pe ea.
A iesit cel de la paza barului cu patronul si mi-a cerut sa achit suma de 900 lei,bani pt masa distrusa.
Suma mi sa parut mare si nu am vrut sa-i achit suma exagerata ,dupa care au sosit din bar mai multe persoane care m-au inceput sa ma agreseze .
Am cerut ajutorul politiei ,care mi-ai zis sa ma inteleg cu patronul si sa platesc masa . Cand a vazut ca a venit politia angajatul barului a venit si a spus"
patronul va lasa la 200 lei" am inceput sa ii intreb pe politai daca este normal sa-mi ceara 900 si dupa 200 lei,nu i-am ascultat si in timpul asta au mai venit niste politai (care nu stiam ca sunt , nu sau legitimat) care mi-au zis sa-i insotesc.
Nu am vrut sa merg cu ei ,dupa care mi-au pus catuse si m-au luat de maini si de picioare cu fata la pamant si mau dus la o sectie in apropiere.
Usa au deschis-o cu capul meu si mau aruncat pe jos in sectie .Fiind speriat (nu am mai fost niciodata incatusat)si nestiind unde ma aflu am inceput sa ma agit si sa chem politia,unul dintre cei civil a venit la mine la ureche si ma injura si imi spunea ca o sa ma omoare .
Am vrut sa platesc banii pe masa dar nu am mai gasit nici un ban la mine si prietena mea care era cu mine a plecat la clubul la care am fost sa ceara la prietenii cu care am fost niste banii (200 lei ) pt achitatea mesei, eu negasind nici un ban in buzunar.
In clipa in care prietena a plecat dupa bani cei 4 politai sau urcat pe mine si mau batut.
Cand pietena a sosit cu banii si prieteni cu care am fost in bar au gasit doar un politai cu piciorele pe mine (un picior pe cap)care imi facea masaj intern.
Unul dintre prieteni la intrebat"dece il omorati ?" , la care politaiul a vrut sa-l ia si pe el,la intrebari dupa care l-a dat afara din sala respectiva.
Cand a venit prietenul am inceput sa urlu ca ma omoara politia si sa cheme un avocat, sau alta politie... Afara a vorbit cu politia care i-au zis ca "imi da amenda penala ca sunt posedat"
Intre timp a sosit un al cincilea politai , care cand ma vazut a inceput sa tipe la ceilati 4 sa ma lase in pace,care au plecat de langa mine , eu am continuat sa ma agit dat fiind faptul ca cei 4 au zis ca ma omoara si ca raman arestat acolo .
In urma batai pe care mi-au dat-o (inclusiv un pumn in gat) mi-a venit rau si cel care a venit ulterior a dat telefon la salvare , pe care a anulat-o ulterior ,la cam 15 minute ca am inceput sa-mi revin.
Prietena a platit banii 200 lei(nu 900 lei) pe care nu i sa dat nici o chitanta ,timp in care o agenta in uniforma mi-a intocmit un proces verbal cu suma de 1000 lei , zicandu-i ca daca nu semneaza procesul verbal (ca martor) nu imi da drumul acasa si ma retine 24 de ore.
Prietena a semnat si am plecat acasa , neputand merge neajutorat.
Cand m-am trezit din somn acasa , nu ma puteam misca de durere , ramanand in pat toata ziua ..
A doua zi am plecat la INML pentru certificat. La consult , doctorul m-ia cerut
detalii si cand a auzit ce sa intamplat , mi-a zis ca se grabeste si ca vorbesc mult , dansul fiind obosit si examinandu-ma a zis ca am vanatai mai vechi. A vazut ca nu puteam sa merg , ca aveam picioarele umflate si mainile cu urme.
L-am intrebat cate zile de ingrijire am si nu a vrut sa-mi raspunda, zicandu-mi ca o sa vad rezultatul dupa 10 zile. Au trecut cele 10 zile
picioarele tot sun umflate si nu prea pot sa merg bine iar cu mainele inca le simt amortite
.Intre timp a venit un politai de lasectia noastra de politie cu procesul verbal in valoare de 1000 lei, i-am dat detalii la ce sa intamplat si mia zis ca am avut noroc ,
cica la sectia ai de politie puteam sa mor.Tot el mi-a zis sa contest procesul verbal la tribunal.
Astept un sfat din partea dumneavoastra (am sanse sa nu platesc procesul verbal , macar atat )
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:44, 17 Aprilie 2014
Impotriva eventualului abuz al politiei puteti face plangere, in ceea ce priveste amenda aplicata nu aveti sanse pt anularea procesului verbal de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,amenda de la jandarmerie piulian piulian Buna ziua,am cateva intrebari daca ma poate ajuta cineva..Ca sa ma puteti ajuta am sa incerc sa explic cat mai clar si in intregime tot ce sa intamplat Acum 1 ... (vezi toată discuția)
Amenda tulburarea linistii publice Kalvin1323 Kalvin1323 În urma cu o săptămână eram cu niște prieteni la bar ne întâlnisem sa bem câte ceva. La un moment dat intra în bar 4 agenți de poliție 3 bărbați ... (vezi toată discuția)
Santaj OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)