avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate problema1

Activitate problema1

Răspuns la discuția I se \\"parea\\"
Deci nu am nici o sansa? :(
e, produsă prin violenţă, printr-o atingere gravă a demnităţii persoanei sau prin altă acţiune ilicită gravă.
Bine da provocarea trebuie sa fie produsa prin violenta, actiune ilicita GRAVA, sau vatamarea demnitatii , nu ?

Singura proba este declaratia lui ca i se parea!!!!!!! Si declaratia prietenul meu care a zis ca stia ca e maritata colega! Insa ala a zis ca a invitat-o la restaurant pt. probleme de servici!
Nu am prea inteles domnule avocat. Cum sa dea NUP fara motiv? Ei au mai zis si ca fapta a fost provcata de catre cel care habar nu avea ce idiot de om are femeia aia langa ea... Singurul motiv pt. care nu divorteaza femeia de el e ca e de fricca sa nu o omoare! serios! odata a venit la munca cu ambii ochi vineti!
Mai pot aduce martori pe civil ? Nu mi-am recunoscut vina mea.
Are cineva de sugerat impotriva acestei "tactici" de aparare. Gen cand un barbat super gelos il bate bine pe un coleg de servici al sotiei din cauza ca el "credea" ca ea il inseala cu el. Nu de alta dar intr-un anumit caz, procurorul a dispus NUP cu aplicarea 73. lit B, deoarece a fost sub imperiul unei puternice provocari datorita lezarii demnitatii de catre partea vatamata (adica de catre colegul batut).

X-(X-(X-(
Citeste si asta

www.avocatnet.ro/content/for...

=))
Am o problema urata rau de tot. Am umblat cu o fata insa m-a agresat prietenul cu care ea se certase. Baiatul respectiv a venit cu inca alt baiat, m-au agresat dar procurorul i-a scos cu o amenda administrativa pentru ca l-am provocat! Am facut recurs la prim procuror si la judecator si am pierdut!

Singura problema este ca nu am facut ce a zis acel baiat, si el nu are nici o problema!

Am 10 zile IML si o cicatrice ramasa pe viata. Pot sa fac ceva cu el?

Pot pe civil sa aduc martori sau ceva ca sa nu mai am problema cu "provocarea"? Vreau sa plateasca din plin ce a facut...