avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordonanta Procurorului (Penal) vs. cuvantul meu (Civil)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordonanta Procurorului (Penal) vs. cuvantul meu (Civil)

Am o problema urata rau de tot. Am umblat cu o fata insa m-a agresat prietenul cu care ea se certase. Baiatul respectiv a venit cu inca alt baiat, m-au agresat dar procurorul i-a scos cu o amenda administrativa pentru ca l-am provocat! Am facut recurs la prim procuror si la judecator si am pierdut!

Singura problema este ca nu am facut ce a zis acel baiat, si el nu are nici o problema!

Am 10 zile IML si o cicatrice ramasa pe viata. Pot sa fac ceva cu el?

Pot pe civil sa aduc martori sau ceva ca sa nu mai am problema cu "provocarea"? Vreau sa plateasca din plin ce a facut...
Cel mai recent răspuns: problema1 , utilizator 16:36, 19 Februarie 2013
Mai pot aduce martori pe civil ? Nu mi-am recunoscut vina mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschiderea up - procedura legala zapacit zapacit Am avut o anumita problema, un anumit scandal intr-un bar cu un anumit individ. El a sarit la mine la bataie, eu efectiv m-am ferit el s-a lovit. Am fost ... (vezi toată discuția)
Mai am sperante la daune morale/materiale? sarpele sarpele In urma cu 4 ani am fost agresat de mai multi indivizi. In urma cu un doi ani s-a dispus SUP pe motivul ca l-as fi provocat si ca as fi sarit la bataie ... (vezi toată discuția)
Bataie. de pe penal pe civil. kamikaze1999 kamikaze1999 Anul trecut l-am pocnit pe un baiat intr-un club pt. ca acesta ma exaperase (ma tot ameninta sa-i cumpar o bere). Baiatul a cazut si si-a spart capul. A primit ... (vezi toată discuția)