Am avut o anumita problema, un anumit scandal intr-un bar cu un anumit individ. El a sarit la mine la bataie, eu efectiv m-am ferit el s-a lovit.
Am fost la politie, am dat declaratie...insa politistul mi-a incurcat fapta, descriind o cu totul alta fapta si mi-a propus o amenda de 1000 lei.
S-a chinuit sa scrie cum ca cu 3-4 autori necunoscuti m-am dus si l-am batut pe unul in fata blocului, cum l-am stiut dupa numerele din trafic. Mi-a mai retinut si o circumstanta cum ca as fi fost provocat ca el m-a injurat si amenintat cu o zi inainte,etc :((:((:((
M-am plans la procurorul de caz, am asteptat 6 luni sa-mi zica ca cica e ok.. ca amenda reflecta si alte abureli. M-am plans la prin procuror CA E O ALTA FAPTA. Apoi m-am plans la judecator... si el a zis ca decizia procurorului e una dreapta, asta dupa ce i-am explicat 30 de minute ca nu sunt eu si ca au incurcat borcanale.
Nu am 1000 lei sa arunc pe geam. Pot cere redeschiderea?! X-(
Ce calitate nu am , si de ce?
Nu am facut eu porcaria respectiva !!!! Cum sa ma acuzi pt. alta fapta?
In cazul meu nu a fost nici macar o singura zi de IML !!!! Ala batut avea 12 zile IML !!!!
Eu nu am lovit pe nimeni !!!!
Pentru incidentul din club am adus 5 martori, toti au declar ca si mine. Baiatul care m-a acuzat e incarcerat la ceva peninteciar, dupa ce m-a atacat cand eram iesit conditionat afara, si a declar ca l-am agresat in bar, adica ca l-am lovit si el a cazut, si ceva poveste cu ceva prietena imagina de-a lui. El a venit la mine si mi-a propus sa facem sex pe bani ! Ca el e gay si ii place de mine. Era rupt de beat... mi s-a laudat chiar ca a fost la puscarie ca acuma s-a eliberat conditionat
Momentan e inchis la Rahova din nou din cauza unui alt furt. Probabil asa se explica ca avea plin de sticle de [editat/reclama ] băutură pe masa.