Buna ziua,
As dori sa stiu daca eu ca sotie legitima pot sa ma informez despre veniturile sotului conform legislatiei in vigoare. Mai explicit sotul meu lucreaza intr-o institutie unde pe langa contractul de munca ridica venituri si din alte proiecte europene, o parte din aceste venituri el le ascunde de noi , motivatia ar fi ca el nu ridica aceste sume pentru ca nu-i permite legea. De curand am citit legea unde se specifica ca salarizarea din aceste fonduri este separata de salariul ridicat de la bugetul de stat, iar plafonarea este vizavi de cate proiecte si cate ore ai trecute in aceste proiecte. Din informatia mea stiu ca am dreptul sa fac o sesizare prin care sa cer veniturile exacte a sotului. Am rugamintea sa imi spuneti daca am acest drept si daca da unde mai exact as putea face aceasta cerere. multumesc.
Insa mi s-a spus ca nu pot lucra pe mai multe proiecte cu salarizare si ca pana se termina postdoc. sa nu imi trec salarizare pe proiectul unde sunt manager.
Buna ziua, as dori sa ma ajutati si sa ma luminati vizavi de o problema cu care ma confrunt. Lucrez in cerecetare si bineinteles pe langa salarizarea normala am participat si la un examen de posdoctorat pe care l-am obtinut, pentru 3 ani. Bursa postdoctorala se va termina in luna aprilie anul asta, din luna octombrie am obtinut impreuna cu institutia unde lucrez un proiect transfortalier in colaborare cu o universitate din strainatate, pe acest proiect eu sunt manager de proiect. Vroiam sa ma ajutati in legatura cu salarizarea, cate ore pot sa-mi pun de pe acest proiect si care sunt legile care reglementeaza salarizarea de pe proiecte europene. Va multumesc