avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate maria_roxana

Activitate maria_roxana

Răspuns la discuția pensii militare
maria_roxana a scris:

ma numesc Balasa Ilie PLUTONIER ADJUNTANT PRINCIPAL IN REZERVA am lucrat in cadrul armatei in lugoj jud timis si am si eu o intrebare :in data de 16 martie 2012 am trimis la dumneavoastra o cerere de recalculare a pensiei pentru 7 ani si 5 luni de zile lucrati la paza la o firma din lugoj .as vrea sa stiu si eu daca mi sa recalculat pensia si dac primesc decizia de pensie .iar daca nu mi sa recalculat sa stiu si eu cind mi se recalculeaza numarul cuponului este :36554379 iar perioada lucrata este din data de 01.11.2001 pinA LA DATA DE 30.03.2009 DE ATUNCI NU AM MAI LUCRAT DIN CAUZA CA MAM IMBOLNAVIT.AM PRIMIT O INSTIINTARE IN DATA DE 17 SEPTEMBRIE DE TRIMITERE DE INSTIINTARE IN CARE AM SPECIFICAT IN CERERE TIP PRIMITA DE LA DUMNEAVOASTRA AS VREA SA STIU RASPUNSUL

ma numesc Balasa Ilie am lucrat in cadrul armatei in lugoj jud timis si am si eu o intrebare :in data de 16 martie 2012 am trimis la dumneavoastra o cerere de recalculare a pensiei pentru 7 ani si 5 luni de zile lucrati la paza la o firma din lugoj .as vrea sa stiu si eu daca mi sa recalculat pensia si dac primesc decizia de pensie .iar daca nu mi sa recalculat sa stiu si eu cind mi se recalculeaza numarul cuponului este :36554379 iar perioada lucrata este din data de 01.11.2001 pinA LA DATA DE 30.03.2009 DE ATUNCI NU AM MAI LUCRAT DIN CAUZA CA MAM IMBOLNAVIT.AM PRIMIT O INSTIINTARE IN DATA DE 17 SEPTEMBRIE DE TRIMITERE DE INSTIINTARE IN CARE AM SPECIFICAT IN CERERE TIP PRIMITA DE LA DUMNEAVOASTRA AS VREA SA STIU RASPUNSUL