avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii militare

ma numesc Balasa Ilie am lucrat in cadrul armatei in lugoj jud timis si am si eu o intrebare :in data de 16 martie 2012 am trimis la dumneavoastra o cerere de recalculare a pensiei pentru 7 ani si 5 luni de zile lucrati la paza la o firma din lugoj .as vrea sa stiu si eu daca mi sa recalculat pensia si dac primesc decizia de pensie .iar daca nu mi sa recalculat sa stiu si eu cind mi se recalculeaza numarul cuponului este :36554379 iar perioada lucrata este din data de 01.11.2001 pinA LA DATA DE 30.03.2009 DE ATUNCI NU AM MAI LUCRAT DIN CAUZA CA MAM IMBOLNAVIT.AM PRIMIT O INSTIINTARE IN DATA DE 17 SEPTEMBRIE DE TRIMITERE DE INSTIINTARE IN CARE AM SPECIFICAT IN CERERE TIP PRIMITA DE LA DUMNEAVOASTRA AS VREA SA STIU RASPUNSUL
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:32, 18 Februarie 2013
maria_roxana a scris:

ma numesc Balasa Ilie PLUTONIER ADJUNTANT PRINCIPAL IN REZERVA am lucrat in cadrul armatei in lugoj jud timis si am si eu o intrebare :in data de 16 martie 2012 am trimis la dumneavoastra o cerere de recalculare a pensiei pentru 7 ani si 5 luni de zile lucrati la paza la o firma din lugoj .as vrea sa stiu si eu daca mi sa recalculat pensia si dac primesc decizia de pensie .iar daca nu mi sa recalculat sa stiu si eu cind mi se recalculeaza numarul cuponului este :36554379 iar perioada lucrata este din data de 01.11.2001 pinA LA DATA DE 30.03.2009 DE ATUNCI NU AM MAI LUCRAT DIN CAUZA CA MAM IMBOLNAVIT.AM PRIMIT O INSTIINTARE IN DATA DE 17 SEPTEMBRIE DE TRIMITERE DE INSTIINTARE IN CARE AM SPECIFICAT IN CERERE TIP PRIMITA DE LA DUMNEAVOASTRA AS VREA SA STIU RASPUNSUL

1. Aceasta scrisoare ati trimis-o la unitate si acum trebuie sa asteptati raspunsul.

2. Nu putem sa raspundem noi il locul destinatarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie militara claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Tatal meu este pensionar militar si a primit pe un cupon de pensie scris sa se prezinte la CMJ (centrul militar judetean) pentru o completa o ... (vezi toată discuția)
Pensie PAULA.NUTA PAULA.NUTA in dec 2019 fac63 ani Sunt iesita la pensie de virsta la 1 -1 -2011ptr k am avut 25 ani lucrati in gr a doua mi se mai recalculeaza acum pensia? nici cind sa ... (vezi toată discuția)
Amenda din 2008 PAULA.NUTA PAULA.NUTA Buna ziua va rog sa ma ajutati Am primit in feb o adresa prin care sunt instiintata ca baiat meu are de platit restanta 234 lei aceasta scrisoare este din jud ... (vezi toată discuția)