avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

in dec 2019 fac63 ani Sunt iesita la pensie de virsta la 1 -1 -2011ptr k am avut 25 ani lucrati in gr a doua mi se mai recalculeaza acum pensia?
nici cind sa mai dat calalta lege nu mi sa mai recalculat pensia mi sa zis ca am fost la pensie de invaliditate din2002 pina in 2010 si nu am drept la recalculare va multumesc
Cel mai recent răspuns: PAULA.NUTA , utilizator 15:56, 13 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati primit majorarea la deschiderea drepturilor.
Este mentionata la punctul "G" din decizie.
multumesc ptr proptitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie PAULA.NUTA PAULA.NUTA buna ziua As dori sa imi puteti spune de ce mie nu vor sa imi realculeze pensia Am lucrat 25 ani si 2 luni in gr 2 de munca In anul 2002 februarie am iesit ... (vezi toată discuția)
La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, ... Cristea Daniel Cristea Daniel La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, pina în anul 2020,cind am ieșit la pensie limita de virsta, ași dori sa știu dacă am ... (vezi toată discuția)
Indicele de corecție se aplica și in cazul meu? eugeniabulgaru eugeniabulgaru Buna seara.In perioada 6 sept 1982. -7 oct 2018 (36 ani),din care 18 ani și șase luni in grupa a 2 a.Din 18 sept 2018 și pina in 17 10. 2019 am fost in ... (vezi toată discuția)