avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, ...

La data de 01-11-97,am întrat în pensie gradul 3 de invaliditate, pina în anul 2020,cind am ieșit la pensie limita de virsta, ași dori sa știu dacă am dreptul la ani vechime adogati la limita de virsta și la citi ani am dreptul... Mulțumesc...

Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 19:43, 16 Decembrie 2023
Cand ati iesit la pensie pentru limita de varsta vi s-au adaugat si anii cat ati beneficiat de pensie de invaliditate.

Ce stagiu de cotizare aveti , efectiv lucrati?
40 ani stagiu cotizare.
Doresc sa știu cit se aplica vechime în perioada 1997 și pina în 2020,cind am trecut în pensie limita de virsta...
Acest lucru vreau sa verific deoarece mi se pare ca nu am toți ani, care ar trebui sai am în plata. Mulțumesc...
perioada 1997 - 2020 s-a luat in calcul la data cand ati iesit la limita de varsta.

La recalcularea din 2024, veti primi si puncte de stabilitate daca aveti peste 25 de ani munciti efectiv.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Am 43.79733 puncte totale si punctaj mediu de 1.27656 si 22500 ... Bibi29 Bibi29 Am 43.79733 puncte totale si punctaj mediu de 1.27656 si 22500 lei pensia pe luna. Daca primesc indicele de corectie cind am depus cererea pentru pensia de ... (vezi toată discuția)
Perioada in care am beneficiat de pensie de invaliditate se valorifica la stabilirea pensiei pentru limita de varsta? crispetra07 crispetra07 Daca esti pensionat medical ,fiind bolnav,in aceasta perioada pana la pensia de drept vechimea iti merge sau stagneaza si ramai doar cu cat ai avut inainte de ... (vezi toată discuția)
Pensionare medicala-gr.iii de invaliditate barbuta barbuta As avea citeva intrebari legate de pensionarea medicala gr.III : (cu multumiri anticipate ) (vezi toată discuția)