avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenda din 2008
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenda din 2008

Buna ziua va rog sa ma ajutati Am primit in feb o adresa prin care sunt instiintata ca baiat meu are de platit restanta 234 lei aceasta scrisoare este din jud ph si noi stam in jud db din anul 2008 am trimis mail sa vad despre ca este vorba si mi sa raspuns ca baiatul a primit amenda de la politia din finta(unde locuim)in 05 12 2007 cind avea domiciliul in ploiesti Noi pina acum nu am primit nici un fel de instiintare de plata O Intrbare acea amenda nu sa prescris ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:22, 9 Martie 2015
Apare ca fiind prescrisa, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenda din 2007 PAULA.NUTA PAULA.NUTA am primit o instiintare de la serviciul de finante din jud ph ca baiatul meu are de platit o amenda ..Noi stam in jd DB din anul 2008si el nu a fost in PH ... (vezi toată discuția)
Instiintare de plata amenda - persoana rezidenta in anglia, legalitate prezentare Alinabriella Alinabriella Stau in Anglia, nu am cum sa vin in tara. Mama m a instiintat ca a primit o citatie pe numele meu din anul 2007 de care eu nu am habar si ca am de platit o ... (vezi toată discuția)
Constrans sa platesc ceva ce nu am cerut sau folosit grigore.marcu grigore.marcu Salutare, Povestea mea este urmatoarea: In 2007 am facut un card de reducere pentru Deutsche Bahn (DB) (caile ferate germane), valabil un an, din mai, ... (vezi toată discuția)