avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instiintare de plata amenda - persoana rezidenta in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instiintare de plata amenda - persoana rezidenta in Anglia, legalitate prezentare

Stau in Anglia, nu am cum sa vin in tara. Mama m a instiintat ca a primit o citatie pe numele meu din anul 2007 de care eu nu am habar si ca am de platit o amenda de 500 de ron pentru ce, nu stiu. Am sunat sa ma interesez care este motivul, au spus ca nu se poate prin telefon, doar prin mail. Am trimis mail, nu mi au raspuns. Am sunat iar azi, si mi au zis ca mi trimit raspuns prin scrisoare in 20 de zile. In citatie scrie ca am la dispozitie doar 15 zile altfel raman cu dosar. In mail nici nu am trecut adresa din Anglia, deci cum pot sa mi spuna ca mi trimit raspuns prin scrisoare, mai ales ca o sa o primesc dupa 20 de zile. Ma gandesc ca este o inselatorie pentru ca eu nu tin minte sa fi facut ceva gresit acum 6 ani demna de dosar penal. Nu stiu ce sa fac, sa cred ca este o inselatorie sau pur si simplu sa platesc ca sa nu am probleme pe viitor? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 20:46, 28 Martie 2013
Nu platiti nimic pina nu aflati din ce sursa provine amenda. Puteti sa angajati un avocat sa se ocupe de cazul dvs. sau puteti sa-i dati mamei sau unei alte persoane, dar va sfatuiesc sa aiba cunostinte juridice mai bine, o procura de reprezentare. Nu dati bani asa de usor la stat, pt ca " E CEL MAI MARE CAMATAR"! E posibil sa fie vorba doar despre vreo amenda contraventionala, care se face debit la bugetul de stat si pt care sinteti acum executata silit. Nu cred ca e o citatie de la Primarie, ci o somatie. Aflati despre ce e vorba si abia apoi platiti, daca sinteti in culpa.
Citatia era din 2007 sau amenda este din 2007?

Au trecut 6 ani....s-a prescris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea martorilor ContSters47032 ContSters47032 Salutare ! Am fost citat ca martor intr-un dosar de Furt . Citatia am gasit-o in cutia de scrisori . Intrebarea mea este ce se va intampla daca nu ma voi ... (vezi toată discuția)
Unde contest o infiintare poprire emisa de executor judecatoresc radu iulia radu iulia buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat daca puteti. unde pot depune contestatie la o infiintare poprire trimisa la servici de un executor ... (vezi toată discuția)
Inselatorie facuta pe internet gheorghe2010111 gheorghe2010111 Buna ziua. Am fost contactat pe internet de o societate care face recrutari pentru o firma din Polonia, numita ABC Apple. Am completat datele mele, dupa ... (vezi toată discuția)