avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters282316

Activitate ContSters282316

Răspuns la discuția partaj bunuri comune
Multumesc pentru sfat. Astazi am avut expertiza auto si tocmai asta a incercat sa faca, sa ma intimideze, insa, zic eu , nu a reusit. Va multumesc inca oadata pentru sfaturi.
Să speram că va fi, m+am săturat de tribunale si judecători, divortul si custodia au durat o vesnicie pentru mine.
Multumesc! Astazi am facut expertiza bunurilor, maine avem pentru masini. Vom vedea ce va fi.
intrebarea mea era daca am sanse sa primesc sulta pentru bunurile comune, o contravaloare sau ceva de genul acesta?
am fost astazi in casa cu expertul si a fot cumplit, eu din ocombrie 2009 nu am mai calcat acolo, m-am simtit incoltita el era cu parintii si iubita, care e actuala sotie.
nu avem bunuri imobile, doar amenajarea mansardei casei detinute de bunica lui.
Va rog ajutati-ma si pe mine cu o lamurire. Am plecat din casa in octombrie2009 doar cu hainele, eram insarcinata si am lasat totul in casa. Acum ne judecam pentru partaj, am cerut sulta pt 50%din val bunurilor comune, pentru ca el s-a mutat a doua zi cu iubita in locuinta conmuna. am sanse sa primesc sulta. Avocata mea spune ca sunt, insa m-am saturat de atat circ. Nu vreau nimic din casa intrucat el locuieste cu iubita in tot si am o retinere in a lua bunuri, mai ales ca nu a venit niciodta sa isi vada baiatul.