avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj bunuri comune

Va rog ajutati-ma si pe mine cu o lamurire. Am plecat din casa in octombrie2009 doar cu hainele, eram insarcinata si am lasat totul in casa. Acum ne judecam pentru partaj, am cerut sulta pt 50%din val bunurilor comune, pentru ca el s-a mutat a doua zi cu iubita in locuinta conmuna. am sanse sa primesc sulta. Avocata mea spune ca sunt, insa m-am saturat de atat circ. Nu vreau nimic din casa intrucat el locuieste cu iubita in tot si am o retinere in a lua bunuri, mai ales ca nu a venit niciodta sa isi vada baiatul.
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
ContSters282316, utilizator
Locuinta a fost dobandita in timpul casatoriei?
daca dvs nu aveti nevoie de nimic din casa si partajul priveste doar bunuri mobile, puteti renunta linistita la acest circ, daca insa priveste si bunuri imobile dobandite in timpul casatoriei, atunci circul poate continua... "vizita" fostului sot si lipsa sa de interes pentru minor nu au relevanta in procesul de imparteala judiciara
nu avem bunuri imobile, doar amenajarea mansardei casei detinute de bunica lui.
am fost astazi in casa cu expertul si a fot cumplit, eu din ocombrie 2009 nu am mai calcat acolo, m-am simtit incoltita el era cu parintii si iubita, care e actuala sotie.
in primul rand, linistiti-va, urmariti-va interesul. eu cred ca mai degraba aveti nevoie de un sfat de la cineva ce va poate ajuta cu niste sfaturi sa va linistiti decat de la un jurist.

Alte discuții în legătură

Partaj cu nabadai !!! vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Am divortat de 4 ani, si inca nu am facut partajul.Deoarece fosta sotie a ramas cu copilul, in casa, am convenit ca sa nu facem partajul, in eventualitatea ca ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune JulieC JulieC Buna ziua, speta este: 10 ani de casatorie, venituri licite doar din partea mea, un copil care este cu mine, de partajat doar bunuri mobile. Pot cere sulta pe ... (vezi toată discuția)
Partaj ,evaluare bunuri mobile si imobile Ana61 Ana61 Situatia: Divort incheiat cu martori fara acordul si prezenta sotului si acum urmeaza partajul fara copii, fara acordul sotului din nou. In afara de plata ... (vezi toată discuția)