Daca masina NU are loc special amenajat pt a ASCUNDE tigarile, nu au dreptul de a o retine la vama.Cum spunea si colegul de forum mai sus:" Dacă la săvârşirea contravenţiilor prevăzute la art. 651 - 653 sunt folosite mijloace de transport modificate în scopul disimulării mărfurilor sau bunurilor, autoritatea vamală dispune, pe lângă celelalte sancţiuni contravenţionale prevăzute, şi confiscarea mijloacelor de transport astfel modificate." Pot doar sa iti confiste tigarile si sa iti dea o amenda. Sfatul meu e sa faci o contestatie la procesul verbal, asta daca nu ai avut masina modificata! Iar daca ai avut-o modificata nu ai alta solutie decat sa platesti amenda INTREAGA si sa poti scoate masina. Vorbesc din proprie experienta pt ca stau foarte aproape de frontiera cu Ucraina.:D
Multumesc de raspuns! Am primit citatie si pe data de 28.02 trebuie sa ma prezint la proces.Nu am mai umblat pe holurile tribunalului si nici nu vreau. Ce se intampla daca nu ma prezint la nici un proces? Sau sa ma prezint in speranta ca voi gasi intelegere din partea firmei? Ce ma sfatuiti sa fac?
Buna ziua!! Cum am spus si in titlu am o datorie ca persoana fizica catre o societate comerciala. Neavand momentan tot banii sa o achit am cautat intelegere la reprezentantii respectivei societati, in sensul sa o achit in rate. Numai ca acesta firma nu vor nici sa auda de plata in rate si doar integral. Ca sa fie si mai dura respectiva societate m-a dat in judecata pt. a recupera datoria. Acum stau si ma gandesc ce ar putea sa imi faca din punct de vedere legal? Mentionez ca nu am nici un imobil,masina sau venit pe care sa il execute. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!: ">