avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am o datorie ca persoana fizica catre o societate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am o datorie ca persoana fizica catre o societate comerciala

Buna ziua!! Cum am spus si in titlu am o datorie ca persoana fizica catre o societate comerciala. Neavand momentan tot banii sa o achit am cautat intelegere la reprezentantii respectivei societati, in sensul sa o achit in rate. Numai ca acesta firma nu vor nici sa auda de plata in rate si doar integral. Ca sa fie si mai dura respectiva societate m-a dat in judecata pt. a recupera datoria. Acum stau si ma gandesc ce ar putea sa imi faca din punct de vedere legal? Mentionez ca nu am nici un imobil,masina sau venit pe care sa il execute. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!: ">
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
luty_sv, utilizator
Cel mai recent răspuns: luty_sv , utilizator 15:04, 20 Februarie 2013
Pana cand nu o sa aveti unul (sau mai multe) dintre lucrurile pe care momentan nu le aveti, nu va pot face nimic. O sa primiti in cutia postala ceva mai multe hartii decat pana acum.
Multumesc de raspuns! Am primit citatie si pe data de 28.02 trebuie sa ma prezint la proces.Nu am mai umblat pe holurile tribunalului si nici nu vreau. Ce se intampla daca nu ma prezint la nici un proces? Sau sa ma prezint in speranta ca voi gasi intelegere din partea firmei? Ce ma sfatuiti sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o firma de recuperari creante rvcbt rvcbt Buna ziua v as ruga mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema surorii mele, care in anul 2003 a cumparat de la o societate comerciala din orasul nostru ... (vezi toată discuția)
Titlu executor marius32 marius32 buna ziua.Am gasit in cutia postala ieri o somatie +incuviintare executare+proces verbal de cheltuieli+cerere executare+titlu,si vreau sa stiu mai ce mi se va ... (vezi toată discuția)
Executare silita amenda circulatie despre care nu stiam gloria v. gloria v. Buna seara, am primit in cutia postala 2 hartii prinse una de alta- simple, nepuse in plic - de la primaria, dir. impoz. si taxe, una somatie de plata si ... (vezi toată discuția)