Buna ziua!! Cum am spus si in titlu am o datorie ca persoana fizica catre o societate comerciala. Neavand momentan tot banii sa o achit am cautat intelegere la reprezentantii respectivei societati, in sensul sa o achit in rate. Numai ca acesta firma nu vor nici sa auda de plata in rate si doar integral. Ca sa fie si mai dura respectiva societate m-a dat in judecata pt. a recupera datoria. Acum stau si ma gandesc ce ar putea sa imi faca din punct de vedere legal? Mentionez ca nu am nici un imobil,masina sau venit pe care sa il execute. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!: ">
Pana cand nu o sa aveti unul (sau mai multe) dintre lucrurile pe care momentan nu le aveti, nu va pot face nimic. O sa primiti in cutia postala ceva mai multe hartii decat pana acum.
Multumesc de raspuns! Am primit citatie si pe data de 28.02 trebuie sa ma prezint la proces.Nu am mai umblat pe holurile tribunalului si nici nu vreau. Ce se intampla daca nu ma prezint la nici un proces? Sau sa ma prezint in speranta ca voi gasi intelegere din partea firmei? Ce ma sfatuiti sa fac?
Titlu executor
marius32
buna ziua.Am gasit in cutia postala ieri o somatie +incuviintare executare+proces verbal de cheltuieli+cerere executare+titlu,si vreau sa stiu mai ce mi se va ... (vezi toată discuția)