Buna seara,
am primit in cutia postala 2 hartii prinse una de alta- simple, nepuse in plic - de la primaria, dir. impoz. si taxe, una somatie de plata si alta cu titlu executoriu, cu data de 16.07 care ma anunta, pentru PRIMA DATA, ca am de platit o amenda de circulatie de pe 3.11.2011, deci de aproape un an. Si ca daca nu platesc in 15 zile, suport si toate cheltuielile legate de executare etc. Dar e prima oara cand aud de asa ceva - nu m-a oprit nimeni anul trecut, nu am semnat niciun proces verbal etc., nimic. In afara de asta, masina nu e inregistrata pe numele meu, ci pe o firma. E adevarat ca am dat in judecata politia pentru ca mi-a ridicat masina, dar asta era acum 2 ani, proces pe care l-am si castigat, iar atunci mi-am dat datele, adresa etc. pentru ca eu eram la volan. Insa, repet, masina nu e inregistrata pe numele meu, cum de au venit pe adresa mea aceste hartii noi ? Si ce ma sfatuiti sa fac in continuare ? Primaria ma va trimite la politie sa aflu si eu ce am facut de fapt ? In 3 zile plec din BUc. si, pana ma intorc, expira termenul de somatie /execut. in care as putea plati. Ma duc sa platesc maine sau poimaine fara sa stiu de ce sau cum pot amana termenul ? E normal sa imi dea somatie/executare cand eu nu am fost anuntata anterior de nimic ? Altfel, sunt si am fost mereu cu plata taxelor la zi.
Multumesc anticipat pentru sfaturi !
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
06:00, 26 Iulie 2012