avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita amenda circulatie despre care nu stiam
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita amenda circulatie despre care nu stiam

Buna seara,

am primit in cutia postala 2 hartii prinse una de alta- simple, nepuse in plic - de la primaria, dir. impoz. si taxe, una somatie de plata si alta cu titlu executoriu, cu data de 16.07 care ma anunta, pentru PRIMA DATA, ca am de platit o amenda de circulatie de pe 3.11.2011, deci de aproape un an. Si ca daca nu platesc in 15 zile, suport si toate cheltuielile legate de executare etc. Dar e prima oara cand aud de asa ceva - nu m-a oprit nimeni anul trecut, nu am semnat niciun proces verbal etc., nimic. In afara de asta, masina nu e inregistrata pe numele meu, ci pe o firma. E adevarat ca am dat in judecata politia pentru ca mi-a ridicat masina, dar asta era acum 2 ani, proces pe care l-am si castigat, iar atunci mi-am dat datele, adresa etc. pentru ca eu eram la volan. Insa, repet, masina nu e inregistrata pe numele meu, cum de au venit pe adresa mea aceste hartii noi ? Si ce ma sfatuiti sa fac in continuare ? Primaria ma va trimite la politie sa aflu si eu ce am facut de fapt ? In 3 zile plec din BUc. si, pana ma intorc, expira termenul de somatie /execut. in care as putea plati. Ma duc sa platesc maine sau poimaine fara sa stiu de ce sau cum pot amana termenul ? E normal sa imi dea somatie/executare cand eu nu am fost anuntata anterior de nimic ? Altfel, sunt si am fost mereu cu plata taxelor la zi.
Multumesc anticipat pentru sfaturi !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:00, 26 Iulie 2012
Contactati executorul judecatoresc care a emis somatia si studiati atent dosarul de executare silita
Daca aveti motive temeinice,formulati contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie, executare silita, amenda rutiera, fals in inscrisuri acomputers acomputers buna ziua, cineva s-a folosit de datele mele personale pentru o amenda de circulatie. m-am trezit cu somatia si cu titlul executoriu ca nu mi-am achitat ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera prin posta georderik georderik am primit azi 14.05.08 o "comunicare" din 05.05.08 in care sunt anuntat ca masina a incalcat regimul legal de vitezaza in localitate si a fost inregistrata cu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ionuca ionuca Buna ziua, Am urmatoarea problema: Anul trecut mi-a fost ridicata masina de catre firma specializata din sect 4, am platit taxa pt recuperarea masinii si ... (vezi toată discuția)