avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu executor
Discuție deschisă în Executare silită

titlu executor

buna ziua.Am gasit in cutia postala ieri o somatie +incuviintare executare+proces verbal de cheltuieli+cerere executare+titlu,si vreau sa stiu mai ce mi se va intampla.am avut la ralfi un credit,iar eu am ramas fara servici si nu am mai putut plati ratele.nu am primit acasa nici o citatie de la tribunal sa ma prezint la proces,si mentionez ca nu am semnat nimic de [primire acasa a acestei comunicari,am gasit_o in cutia postala.va rog sa ma ajutati cu un raspuns.ce mi se poate intampla.multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:41, 27 Decembrie 2010
odata ce au primit incuviintare de executare silita, va pot executa silit, veniturile, bunurile pana la concurenta sumei datorate
Buna ziua !
Sub aspectul a ceea ce vi se poate intampla , va pot spune ca va " treziti " la usa cu executorul judecatoresc pentru a va urmari bunurile proprii si chiar cele in coproprietate.
Va sfatuiesc sa introduceti actiune impotriva actului de executare( 399. c.p.c.). Contestatia privind lamurirea intelesului, intinderii sau aplicarii titlului executoriu se introduce la instanta care a pronuntat hotararea ce se executa. Daca o asemenea contestatie vizeaza un titlu executoriu ce nu emana de la un organ de jurisdictie, competenta de solutionare apartine instantei de executare.
Cu stima !
va multumesc pentru raspuns .
mai am inca o intrebare,eu nu am bunuri proprii,am avut o masina care am vanduto,dar peroana caruia am vandut mnasina nu a inscris_o .,este posibil sa am probleme?dar ma gandesc ca la o masina de 5000de euro nu poate sa o execute pentru o valoare de 1400,00lei cat am creditul.mai vroiam sa stiu ce inseamna bunuri in coproprietate?si cat timp am sa achit suma asta daca eu deabea ieri am primit comunicarea.
va mulumesc!
Daca masina nu a fost radiata sigur veti avea discutii acolo si cu noul proprietar care v-ar putea sari in cap pt ca se va trezi cu masina sechestrata si probabil ridicata.
Poate sa vanda o masina de 5500 euro pentru o datorie de 1 leu. Nimic nu-l opreste.
Luati legatura cu executorul. Daca suma e mica, va veti intelege sa platiti in 2-3 rate.
Nu ati semnat nimic, nu-i bai, s-a afisat la domiciliul dvs. Procedura e indeplinita.
Bunuri in coproprietate inseamna ca dvs si sora dvs de exemplu, detineti impreuna un imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori si eu un raspuns .Anul trecut am luat pe firma un credit la care sotul a pus gaj masina,am platit primele 3 rate dupa care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare tardiva geo-vem geo-vem Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)