avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare tardiva
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare tardiva

Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:27, 28 Octombrie 2014
da. poate fi atacat orice act de executare.
Depinde ce anume exact va doriti sa atacati.
Este vorba de o incuviintare executare silita din 2011 dar nu eram pe acasa ca sa o pot contesta la acel moment,si acum mi-a venit poprire pe salar,mentionez ca nu recunosc suma si nici debitul.Cum ar trebui sa procedez?
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2014
geo-vem, utilizator
Executarea silita e perimata si puteti cere desfiintarea ei. Ar trebui sa apelati la avocat.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie la titlu executoriu marymary marymary Daca am calitatea de debitor, am depus contestatie la executare considerand ca am executat dispozitiile titlului executoriu, dar consider in acelasi timp ca ... (vezi toată discuția)
Termen introducere ce impotriva incheierii de incuviintare a executarii silite DanyD DanyD In ce termen se poate cere, pe calea unei contestatii la executare, anularea Incheierii de incuviintare a executarii silite? Considerati ca sunt aplicabile ... (vezi toată discuția)
Cale de atac echinacee echinacee Buna ziua! daca intr-o incuviintare executare silita,se mentioneaza,,fara cale de atac,, nu mai am posibilitatea de a depune contesteatie la executare? (vezi toată discuția)