avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Activitate mihainicogabi

Activitate mihainicogabi

sincer nu stiu daca sunt sau nu repartitoare. daca sunt apartamente care nu au repartitoare are vreo valoare faptul ca unele din bloc au?
prin tabel centralizator ma gandesc la cel afisat in care sunt trecute pe rubrici separate nr de persoane, apa, costul caldurii pe partile comune ale blocului, toate acestea pe fiecare apartament in parte. deci?
ma puteti lamuri cu procentele pe care mi le a spus acel casier?
in tabelul centralizator este doar suma finala pe care eu o suport din cheltuielile pentru incalzirea partilor comune ale blocului. v am pus intrebarea de mai sus deoarece persoana care incaseaza banii la casieria blocului mi a spus ca aceasta diferenta intre mine si cel care are centrala proprie este datorata faptului ca procentul din caldura partilor comune ni se imputa diferit: pentru mine 30% iar pentru el 10% (din cheltuiala cu incalzirea partilor comune ale blocului). cum se stabilesc aceste procente??
@elga50
dar nu intereseaza pe nimeni daca ma incalzesc eu sau nu, ori daca cineva poate dovedi ca se incalzeste sau nu. Intrebarea era: de ce eu sunt obligat sa platesc mult mai mult pentru incalzirea spatiilor comune ale blocului decat cel care are centrala proprie (o suma de 4 ori mai mare) ????? ca raspuns ,ma intereseaza formula cu care mi se calculeaza mie comparativ cu cel ce are centrala proprie.
nu are nimeni raspuns la intrebarea mea????
cam am dreptate nu i asa?

ca in prezent legea prevede obligativitatea celor ce se debranseaza sa si faca un alt sistem de incalzire, pe mine nu are cum sa ma afecteze deoarece nu retroactiveaza si pentru perioada in care eu m am debransat. Prin urmare nu ar trebui ca eu, debranat fara centrala sa fiu socotit (la plata caldurii pe partile comune) ca unul care are centrala proprie (cum sunt pe scara mea si platesc mai mult putin ca mine)?
Dar va intreb ceva ?
cum mi se calculeaza contributia la caldura partilor comune din bloc de platesc mult mai mult decat cel care are centrala proprie (si este trecut astfel in evidenta conducerii blocului) si cum se calculeaza celui despre care se stie cu acte ca are centrala proprie???
domnii mei!
eu sunt debransat inainte ca legea sa prevada obligatia ca eu sa am un sistem de incalzire.
mergand pe rationamentul dvs pot sa mi fac centrala si sa nu i dau drmul niciodata. care e diferenta daca am sau nu centrala daca nu i dau drumul niciodata?????
nu plata e problema ci cuantumul sumelor. procentul pe care il suport din cheltuielile cu caldura pt partile comune e mai mare decat in cazul celor care au centrala proprie (eu sunt debransat fara centrala). pai e corect?
Ati reusit sa rezolvati ceva?
Ma intereseaza deoarece sunt in aceeasi situatie.