Am vorbit acolo si cu seful politiei care imi este oarecum o cunostiinta acuma nu stiu daca imi este de folos pentru ca spunea sa nu zica de urmarirea de interes.Ca este posibil de amenda admnistrativa. Se poate asa ceva?Am inteles ca se poate opri dosarul la procuror?Nu stiu exact. Multumesc.
multumesc din inima pentru raspunsuri.Am fost impreuna cu vecinii la politie si a spus ca doar sa isi recupereze permisul vrea atat. Nu a depus si nici nu va depune plangere ,pentru ca am crescut impreuna si nu imi vrea raul. Deci s
a ma comport normal in fata organelor competente adica exact cum ma simt acuma(distrus) mi-a spus politistul care mi-a luat declaratia ca ma va chema inca odata la inceputul lunii viitoare pentru a mai da o declaratie si dupa inca o luna sa intru in audienta la procuror pentru a mai da o declaratie. Eu fac scoala de soferi in momentul de fata dar m-am inscris exact la o saptamana dupa tragedia din 19.09. Nu am nici un antecedent de nici un fel.
Buna ziua si ma scuzati de deranj dar am ajuns intr-o situatie disperata in sensul ca nu mai pot dormi de cateva nopti si am ajuns la concluzia ca am facut foarte mult rau in jurul meu din cauza prostiei si idioteniei mele pe care o regret intr-un mod in care nu ma pot exprima!
In data de 19.09.2012 eram cu un prieten cu masina si prietenul respectiv mi-a dat mie masina sa o conduc pe o portiune de drum de 1km cu aproximatie , m-am urcat la volan ( neavand permis de conducere ) si de altfel a fost prima si ultima data cand o sa procedez asa , mergeam in spatele unei masini care circula regulamentar si am depasit-o , in timpul depasirii aveam 103Km/h iar din sens opus venea o masina de politie dotata cu aparat radar si care a aprins girofarele. Am tras pe dreapta , mi-a spus ce am facut si m-a rugat sa prezint documentele in vederea retinerii permisului de conducere pe o perioada de 3 luni , eu m-am panicat si am oferit datele unui vecin de bloc care se face ca are acelasi nume si aceeasi adresa mai putin apartamentul unde sta , cunosteam numele parintilor si data de nastere . A retinut permisul de conducere a vecinului fara a fi predat astfel incat s-a mai adaugat o luna la suspendare avand in vedere ca nu s-a depus permisul de conducere la politia rutiera . In luna a 10a vecinul meu care era plecat in anglia in tot acest timp , a venit acasa pentru 1 saptamana si a plecat cu masina sa viziteze niste prieteni , s-a intamplat sa ieie si el un radar cu viteza de 65 km/h , i s-a dat amenda ( nu s-a verificat daca avea permisul suspendat ) si in luna a 11a i-a venit acasa citatie de la tribunal ca are dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat ( el plecase in anglia dupa intamplarea cu radarul de 65km/h ) asa ca tatal sau a facut procura si toate documentele necesare pentru a vedea ce s-a intamplat. S-au obtinut pozele de la proba radar cu mine si dovada ca nu era el. M-a sunat , am venit si am vorbit cu el i-am explicat ce s-a intamplat si am fost la politie si am dat declaratie , el si-a recuperat dreptul de a conduce si acuma am ramas eu sa ma descurc. Asta s-a intamplat acuma pe 20.02.2013. Asta este conducere fara permis si fals privind identitatea . Nu mai pot si nu stiu ce sa fac , urmeaza sa ma casatoresc pe 31.08 , lucrez in domeniul vanzarilor , nu am cazier si nu am antecedente . Imi pare extrem de rau pentru ceea ce am facut si nu stiu cum sa procedez , astazi la ora 17:00 am sunat un domn avocat pe care mi l-au recomandat multi politisti din sectia unde am dat declaratia ( avand in vedere ca la 25 de ani cat am si am inceput sa plang in politie de nu mai puteam ) Sunt pe punctul de a face un atac cerebral avand in vedere durerile de cap si pulsul pe care il am in momentul de fata. Nu vreau sa intru la puscarie! Nu vreau sa dau cu sutul la viata sufleteasca pe care o am in momentul de fata. Multumesc frumos:((