Cel intai, cautati-va un avocat specializat pe penal; apoi, plangeti sincer atat in fata comisarului cat si a procurorului, ulterior, aduceti acte din care sa rezulte ca sunteti o persoana extraordinara, cu o viata deosebita in comunitate si ca...doar un soc emotional puternic v-a facut sa dati vina pe vecinul si sa lasati lucrurile asa pana la desco[peririle efectuate de politisti.......
hmmm...conducere fara permis si fals in declaratii ! in primul rand , la revedere permis de conducere , in al 2-lea rand , ca sa mai prelungiti agonia , va trebuie caraterizari de la politie, de la locul de munca , analiza psihologice din care sa reiasa ca sunteti normal si ca ce ati facut , a fost un impuls al teribilismului , dupa care ati intrat in panica si ati declarat ce ati declarat...mai mult , daca prietenul se razgandeste si vrea sa va faca rau , o sa fie greu sa mai obtineti un rezultat!!! puscarie nu o sa faci niciodata , dealtfel ele sunt facute gata , trebuie doar locuite ,fiind la prima abatere (asta daca nu aveti un trecut patat) o sa primiti cel mult o pedeapsa cu suspendare , si o perioada de observatie 2-3-4 ani , timp in care nu aveti voie sa mai faceti prostii....
multumesc din inima pentru raspunsuri.Am fost impreuna cu vecinii la politie si a spus ca doar sa isi recupereze permisul vrea atat. Nu a depus si nici nu va depune plangere ,pentru ca am crescut impreuna si nu imi vrea raul. Deci s
a ma comport normal in fata organelor competente adica exact cum ma simt acuma(distrus) mi-a spus politistul care mi-a luat declaratia ca ma va chema inca odata la inceputul lunii viitoare pentru a mai da o declaratie si dupa inca o luna sa intru in audienta la procuror pentru a mai da o declaratie. Eu fac scoala de soferi in momentul de fata dar m-am inscris exact la o saptamana dupa tragedia din 19.09. Nu am nici un antecedent de nici un fel.
cu permisul.....greu de spus daca mai ai vreo sansa , si daca da , sa profiti din plin !
cu procurorul la audienta ... sa nu te duci fara un avocat pe penale grele , adica nu divorturi sau mai stiu eu ce gainarii...mare atentie la ce declari in continuare , poate sa-ti dauneze "sanatatii"....mai pe scurt , pregateste-te de vremuri grele ,adica de avocat si de "bishtari"....chiar daca vecinul este om cu scaun la cap , si te-a iertat , ramane fapta care este penala si nu o poti "scalda"... bafta si succes !!!
Am vorbit acolo si cu seful politiei care imi este oarecum o cunostiinta acuma nu stiu daca imi este de folos pentru ca spunea sa nu zica de urmarirea de interes.Ca este posibil de amenda admnistrativa. Se poate asa ceva?Am inteles ca se poate opri dosarul la procuror?Nu stiu exact. Multumesc.