avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal rutiera

Buna ziua, am și eu o întrebare!
Am dosar penal pe numele meu la rutiera precum ca am condus cu permisul suspendat, dosarul a fost depus la Dorohoi cu propunerea de clasare direct la procuror.
Între timp dosarul sa transferat la Botoșani și din câte am înțeles este spre binele meu ca sunt mai mulți procurori și se rezolva mai rapid, dosarul este depus din luna ianuarie de la inceput!
Am fost la parchetul de pe langa tribunalul Botoșani și am depus o cerere de urgentare a soluție precum ca am nevoie pentru a putea desfășura munca în străinătate!
Cam în cât timp estimativ ar trebuii sa primesc soluția la dosar sau răspunsul la cerere??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati condus avand dreptul de conducere suspendat? sau care este situatia de fapt?
Vreau sa inteleg temeiul in care s-ar dispune clasarea.
Am condus cu permisul suspendat dar a fost o situație mai delicata! Eu venisem de la munca din Germania și prietena mea posesoare de permis conducere categoria B, a venit după mine la șiret cu mașina, ea fiind începătoare!
În drum spre casa am primit un telefon precum mama ei bolnava cu inima i se făcuse rău și au ridicat-o la spital și ea fiind o fire mai vulnerabila i sa făcut rău la volan!
Am tras pe dreapta am stat circa 15-20 de minute și ea se simțea la fel de rău!
La care m-am suit eu la volan pentru a ajunge mai repede in oraș precum ca aveam urgenta! Am fost surprins de radar și sa depistat ca am permisul suspendat i-am explicat situația am dat declarație, prietena mea a dat declarație și pe motivul asta sa depus la procuror cu propunere de clasare!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil s-a retinut starea de necesitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Zekibaris Zekibaris Buna ziua, am și eu o întrebare! Am dosar penal pe numele meu la rutiera precum ca am condus cu permisul suspendat, dosarul a fost depus la Dorohoi cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal rutiera Zekibaris Zekibaris Bună ziua, numele meu este : YAZICI ZEKI BARIS! În anul 2018 am fost prins la volan conducând un autoturism asta în timp ce aveam permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare in legatura cu un dosar ptrconducere cu permis suspendat michirto michirto va rog mult daca ma puteti ajuta in urma cu un jumate de an mi-a fost suspendat permisul ptr viteza in localitate pe90 zile in jud zalau am dat testul ptr ... (vezi toată discuția)