avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Dosar penal
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Dosar penal

Buna ziua, am și eu o întrebare!
Am dosar penal pe numele meu la rutiera precum ca am condus cu permisul suspendat, dosarul a fost depus la Dorohoi cu propunerea de clasare direct la procuror.
Între timp dosarul sa transferat la Botoșani și din câte am înțeles este spre binele meu ca sunt mai mulți procurori și se rezolva mai rapid, dosarul este depus din luna ianuarie de la inceput!
Am fost la parchetul de pe langa tribunalul Botoșani și am depus o cerere de urgentare a soluție precum ca am nevoie pentru a putea desfășura munca în străinătate!
Cam în cât timp estimativ ar trebuii sa primesc soluția la dosar sau răspunsul la cerere??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:48, 21 Martie 2019
Dacă se clasează nu conteaza ca plecati...
Vroiam sa știu în cât timp primesc soluția, având în vedere ca am depus cerere de urgentare!!
Doar procurorul care va da soluția va poate spune...
De.regula, nu se iau în seama decat cereri formulate de avocați și doar atunci cand sunt temeinic motivate pentru ca daca nu sunt temeinic motivate nici daca o fac avocații nu prea au efect...
Sfatul meu este ca cei care vor urgenteze sa apeleze la avocat ca sa aiba sanse.

Dacă procurorii nu prea au de lucru în acel oras e posibil sa o primiti mai repede de câteva luni sau un an având în vedere că nu ati facut cererea prin avocat.
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal rutiera Zekibaris Zekibaris Buna ziua, am și eu o întrebare! Am dosar penal pe numele meu la rutiera precum ca am condus cu permisul suspendat, dosarul a fost depus la Dorohoi cu ... (vezi toată discuția)
Parchetul tergiverseaza nup/ip la un dosar rutier simplu un-cetatean-roman un-cetatean-roman Acum un an (oct. 2021) am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare corporala din care au rezultat 2 zile de spitalizare ale celuilalt participant la ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere catalin3005 catalin3005 În urmă cu 4 luni am avut un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporala a 2 persoane (prieteni), am pierdut controlul volanului și am lovit ... (vezi toată discuția)