avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis de conducere

În urmă cu 4 luni am avut un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporala a 2 persoane (prieteni), am pierdut controlul volanului și am lovit un copac.
Cele două persoane nu depus plângere împotriva mea.
Întrebarea mea este: când voi reintra în posesia permisului de conducere având în vedere că au trecut mai mult de 90 de zile.
Faptul că am prelungit dovada cu drept de circulație are vreo influență asupra acelui termen?
Cel mai recent răspuns: catalin3005 , utilizator 16:30, 20 August 2019
Depuneti cerere urgentare solutionare si dispunere solutie.
Pentru urgentare trebuie motivata temeinic cererea.Puteti apela la avocat, conform legii, pentru urgentare.
Aceasta cerere nu este un tipizat.
Această cerere trebuie depusă la parchet sau politie?
La parchet si o adresati procurorului.

Am primit de la parchet ordonanța de clasare a dosarului penal, întrebarea mea este dacă voi putea ridica permisul pe loc sau voi primi suspendare pentru 90 zile? Dovada aceea prelungita influentează cu ceva?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

La parchet si o adresati procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar penal mariandoru mariandoru Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere Grumpy Grinch Grumpy Grinch Am avut permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile pentru neacordare de prioritate si vatamare corporala din culpa. Am primit o dovada inlocuitoare pentru ... (vezi toată discuția)
Nup pentru refuz de probe biologice, recuperare permis ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua. Am fost cercetat pt. \\"refuz de probe bilogice\\"(eu ma aflam la volan,cu motorul oprit,sub influenta bauturilor alcoolice,fara sa conduc). Dupa ... (vezi toată discuția)