avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... solutionare dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

solutionare dosar penal

Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente la Parchetul De Pe Langa Tribunal,Seful Politiei Rutiere de pe raza Municipiului Brasov.Pe data de 21.12.2017 mi sa comunicat verbal ca sa solutionat cazul,dar nu am primit nici un fel de instiintare scrisa din partea Parchetului pentru a-mi putea ridica permisul auto de la Politia Romana,intrebarea mea este:unde mai trebuie sa ma adresez pentru aceasta hartie?
Cel mai recent răspuns: Buleuvlad , utilizator 09:41, 28 Noiembrie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Rezoluția de neîncepere a urmării sau încetare, după caz, se emite de către procuror și, conform legii, se comunică persoanei în cauză. Încercați să discutați cu procurorul care s-a ocupat de caz.

Succes,
Multumesc pt.raspuns,o sa merg la Parchet dupa data de 03.01.2018,sper sa se inceapa activitatea,deoarece acest permis de conducere este activitatea mea zilnica.
Din pacate, veti avea permisul suspendat pentru 90 zile daca sunt reguli de circulatie incalcate care prevad masura complementara de retinere a permisului de conducere.
Nu inteleg exact situatia de fapt. Exercitarea dreptului de conducere nu se suspenda in urma unui telefon la 112, incercati sa fiti mai explicit.
Spuneti ca ati avut un accident usor, au fost victime? de ce s-a intocmit dosar penal?
Da a fost o" victima",persoana vatamata sa aflat in autoturismul din fata mea,iar in urma impactului cu acesta,persoana din aceasta masina a dat din impact cu capul de tetiera,si s-a zdruncinat ceva mai tare,iar eu am sunat la nr.de urgenta.A venit Smurdul si bineinteles Politia,care mi-a retinut permisul si mi sa intocmit dosar penal pt.vatamare corporala din culpa.Persoana nu a patit apsolut nimic,a depus declaratie ca nu are nici un fel de pretentii,nu a avut nici un fel de vatamare,zgarietura etc..Din august cand sa intamplat evenimentul am avut drept de circulatie in baza dovezii eliberate de Politie iar in urma demersurilor facute de mine,adica audienta la Parchet,la seful Politiei pe data de 21.12 mi sa comunicat verbal ca sa solutionat dosarul,dar nu am primin nimic scris ca sa pot face procedurile pentru a-mi ridica permisul.Depind de acest permis pentru ca este meseria mea de zi cu zi.Intrebarea mea este unde ar mai trebuii sa ma intervin..la Procurorul General al Romaniei?pt asa o banalitate

Alte discuții în legătură

Permis auto Andrei 199 Andrei 199 Bună ziua, prin luna mai cred, am avut un accident rutier din vina mea, neacordare de prioritate intr.o intersectie, am avut dosar penal, am luat dovada de la ... (vezi toată discuția)
Dosar de cercetare penala andu202002 andu202002 Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea chestiune. In urma cu 8 luni am avut un accident de circulatie cu victima. Desi la fata locului victima a declarat ... (vezi toată discuția)
Dosar n.u.p, parasirea locului accidentului andrei_ccocolino andrei_ccocolino Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate in care sa grabesc solutionarea unui dosar cu N.U.P. Astept de aproape 4 luni de zile, am ... (vezi toată discuția)