avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar N.U.P, parasirea locului accidentului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar N.U.P, parasirea locului accidentului

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate in care sa grabesc solutionarea unui dosar cu N.U.P. Astept de aproape 4 luni de zile, am facut cerere de urgentare, dosarul fiind la parchet acum. Am avut un accident rutier cu o biciclista care circula pe contrasens. A fost un impact aproape static in care nici macar nu a cazut de pe bicicleta. Am plecat si am ajuns la politite peste vreo 2 ore sa dau declaratie. S-a trimis de la politie catre parchet propunere de N.U.P. , iar victima a dat declaratie ca nu are nicio pretentie. Marea mea durere e ca nu pot sa conduc. Mi se poate elibera macar o dovada cu drept de conducere, as putea face o cerere cu asa ceva??

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 17:44, 28 Noiembrie 2011
procurorul de caz poate emite o asemenea dovada de circulatie dar acum este cam tirziu in sensul ca probabil se redacteaza ordonanta de NUP.
Puteti sa va adresati procurorului de caz cu o cerere in care sa solicitati ca pana la solutionarea dosarului sa vi se elibereze o dovada cu drept de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victime, vatamare din culpa, nup - se mai suspenda/anuleaza permisul? cyan cyan daca in urma unui accident de circulatie au rezultat victime , politia face incadrarea de vatamare din culpa, procurorul pe baza probelor si/sau expertizei ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere prelungire dovada AdrianBarbu AdrianBarbu Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. In urma cu 2 luni am atins usor pe trecerea de pietoni o doamna. Eu treceam pe culoarea verde si urma sa virez ... (vezi toată discuția)
Permis retinut ralucadani ralucadani In data de 3.11.2014 neacordand prioritate unui biciclist in sensul giratoriu ,i am lovit roata din fata a bicicletei. In urma impactului domnul cu bicicleta a ... (vezi toată discuția)