Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo posibilitate in care sa grabesc solutionarea unui dosar cu N.U.P. Astept de aproape 4 luni de zile, am facut cerere de urgentare, dosarul fiind la parchet acum. Am avut un accident rutier cu o biciclista care circula pe contrasens. A fost un impact aproape static in care nici macar nu a cazut de pe bicicleta. Am plecat si am ajuns la politite peste vreo 2 ore sa dau declaratie. S-a trimis de la politie catre parchet propunere de N.U.P. , iar victima a dat declaratie ca nu are nicio pretentie. Marea mea durere e ca nu pot sa conduc. Mi se poate elibera macar o dovada cu drept de conducere, as putea face o cerere cu asa ceva??
Puteti sa va adresati procurorului de caz cu o cerere in care sa solicitati ca pana la solutionarea dosarului sa vi se elibereze o dovada cu drept de circulatie.
Permis retinut
ralucadani
In data de 3.11.2014 neacordand prioritate unui biciclist in sensul giratoriu ,i am lovit roata din fata a bicicletei. In urma impactului domnul cu bicicleta a ... (vezi toată discuția)