avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut

In data de 3.11.2014 neacordand prioritate unui biciclist in sensul giratoriu ,i am lovit roata din fata a bicicletei. In urma impactului domnul cu bicicleta a cazut pe carosabil si a suferit leziuni minore care nu au impus internarea acestuia in spital (acesta nu a avut nici o pretentia la mine ). Mie mi s a suspendat permisul pe o perioda de 3 luni iar dupa aceste 3luni am condus si conduc si in prezent cu dovada. In fiecare luna tebuie sa ma duc la parchet pt prelungireX-( . Am intrebat o pe secretara knd o sa mi se solutioneze cazul? Ras a fost ca dosarul meu e ink la politie,sa iau legatura cu ei. Am uitat sa precizez ca politistul constatator dupa o luna de la accident mi a propus sa cad la pace cu biciclistul ceea ce nu am facut. Intrebarea mea e: ce o sa se intample cu dosarul meu cand o sa ajunga la parchet,cat o sa l mai tina si aia pe acolo? Cum sa procedez?
Cel mai probabil la parchet se va finaliza cu clasare.
Ori va angajati un avocat care sa se ocupe de depuneti o cerere la politie cu privire la stadiul solutionarii dosarului. De preferat ar fi prima varianta daca vreti o accelerare a finalizarii dosarului.
Daca vreti sa urgentati luati avocat.
Fara avocat cred ca poate dura cel putin 6-7 luni...ca sa nu zic mai mult...

Sunt multe cazuri si nu au timp.

Incercati sa lamuriti problema si cu biciclistul.
Multumesc pt ras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O expertiza tehnica auto poate fi efectuata fara ca expertul sa se prezinte la locul accidentului? ruonscalafat ruonscalafat o expertiza tehnica auto poate fi efectuata fara ca expertul sa se prezinte la locul accidentului, fara sa vada masina si bicicleta (decat in fotogtafiile ... (vezi toată discuția)
Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)
Accident vatamare corporala biciclist cmedith cmedith Buna seara, am o situatie in care sunt implicat: fiind ora 17:40 afara este intuneric, drum neiluminat, plecam de la lucru si la intersectia cu drumul ... (vezi toată discuția)