avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am si eu o intrebare in legatura cu un dosar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am si eu o intrebare in legatura cu un dosar ptrconducere cu permis suspendat

va rog mult daca ma puteti ajuta in urma cu un jumate de an mi-a fost suspendat permisul ptr viteza in localitate pe90 zile in jud zalau am dat testul ptr redobandire la 30 si am luat testul, intre timp am fost la politie sa mil scot nu au vrut sa mil dea deoarece sau uitat ei in calculator si mi-au spus ca trebuie sa mil mai retina o luna ptr ca am dobandit acele 15 puncte eu stiam ca daca mi se suspenda permisul se pune la 0 acele puncte la redobandire intre timp sotia mea lucra ca taximetrista intro seara i se facuse rau am chemat ambulanta dar ami suneau ca nu au in statie nici o masina si daca nu e asa d egrav sa merg cu ea la spital la urgente i se facuse din ce in ca mai rau am urcat eu la volan si am duso la spital in acest timp am avut si norocul sa ma prinda chiar radarul si asta a fost mau dus l;a politie mi sa luat o declaratie si gata , dupa cateva saptamani a ajuns dosarul la cercetari penale din cate ami amintesc am fost si acolo ptr a dfa o declaratie acum de 3 zile a ajuns si la parchet dosarul as vrea sa stiu ce modalitate as avea sa urgentez acest caz sau sa vb cu procurorul de servici exista aceasta posibilitate mentionez faptul ca eu nu pot munci sant singurul intretinator a doi copii minori 1 an si 3 ani , lucrez la cargus cu riscul de ami pierde si slujba de atata timp, mai mentionez ca am facut o cerere ptr a urgenta cazul si la parchet dar am fost acolo dupa cateva zile si mi-au spus ca sa astept acasa ce posibilitati sant ca sa ami reprimesc permisul de conducere ce ar putea sa mi se intample dupa cazul acesta sa mi se anuleze permisul exista vreo sansa sa il primesc inapoi sau nu ???
va multumesc cu multa sitma
MIHAI C.
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 11:31, 13 Februarie 2010
Buna ziua, cu putin noroc cred ca veti mai alege cu o noua susendare, daca procurorul va fi intelegator, desi, conducerea cu permisul suspendat ar echivala cu infractiunea de conducere fara permis. Faptul ca nu aveti antecedente penale constituie o circumstanta atenuanta, in rest sa aveti o atitudine cooperanta si sa va regretati fapta, etc. Bafta!.
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2010
ContSters47264, utilizator
Multumesc mult ptr raspuns D-na Cristina Margu
si totusi as mai avea o intrebare......
ce sau cum as putea face sa urgentez acet caz??
adica exista o posibilitate sa merg la parchet sa cer o audienta la procurorul de servici sai explic situatia eu lucrez la cargus dhl mult timp nu mai cred ca o sa am sa nu ma concedieze!!!! si in momentul de fata e destul de greu sa iti gasesti un loc de munca bun si chiar si bine platit!!! puls de asta cum spuneam si in topicul de mai sus sant singurul intretinator a doi copii minori!!!
cu multa stima si respect
MIHAI C
Aveti posibilitatea unei audiente la procurorul de caz....sa ii explicati cum ca va confruntati cu probleme deosebite. Insa, nu ar trebui sa va faceti mari sperante, fiindca , asa cum se spune ,,unde-i lege, nu-i tocmeala" . In privinta uregentarii, iarasi va spun canu se stie, exista multe dosare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de circulatie reghina23 reghina23 am fost prins conducand cu permisul suspendat miau facut dosar si miau dat dovada fara valabilitate fara drept am facut cerere pt ami da drept de circulatie ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, dosar nesolutionat - ce se poate face? istratecristinel istratecristinel am retinut permisul din data de 16 03 2010 de catre pol. popesti leordeni. din data de 26 08 2010 sa facut referat de terminarea urmaririi penale la parchetul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat ! dee_jay_adrianno dee_jay_adrianno buna ziua, ma numesc adrian si am facut o prostie cat se poate de mare si anume am condus autoturismul sub influenta bauturiilor alcoolice si anume am avut ... (vezi toată discuția)