am retinut permisul din data de 16 03 2010 de catre pol. popesti leordeni. din data de 26 08 2010 sa facut referat de terminarea urmaririi penale la parchetul cornetu dar din acea zii nu sa mai intamplat nimic deosebitX-(.. permisul si dosarul meu sunt in continuare la parchetul cornetu si in ziua de astazi.. am sunat, am intrebat dar mi se zice ca dosarul nu este inca solutionat din cauza ca nu sunt procurori :).
In primul rand, nu ne-ati comunicat motivul pentru care vi s-a intocmit dosar penal si care a fost propunerea facuta de politisti odata cu trimiterea acestuia la Parchet.
In principiu,dat fiind numarul foarte mare de cazuri si putinatatea personalului implicat in solutionarea lor,urmarirea penala dureaza intre 6 luni si 1 an si 6 luni.
Aveti posibilitatea sa mergeti in audienta la primul procuror al Parchetului Cornetu,cu un memoriu ,prin care solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor si prin care solicitati ca acesta sa dispuna urgentarea cercetarilor
Fie va inscrieti in audienta la prim-procurorul parchetului si depuneti un memoriu prin care solicitati urgentarea solutionarii cauzei in care sunteti parte , fie va inarmati cu rabdare si asteptati .
De asemenea , mai puteti depune o cerere la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu in vederea acordarii dreptului de conducere pana la solutionarea cauzei ... In functie de fapta ptr care sunteti cercetat si de asemenea , in functie de rezolutia care urmeaza a fi luata in cauza , fie vi se va admite cererea , fie se va respinge . :)