avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut, dosar nesolutionat - ce se poate face?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut, dosar nesolutionat - ce se poate face?

am retinut permisul din data de 16 03 2010 de catre pol. popesti leordeni. din data de 26 08 2010 sa facut referat de terminarea urmaririi penale la parchetul cornetu dar din acea zii nu sa mai intamplat nimic deosebitX-(.. permisul si dosarul meu sunt in continuare la parchetul cornetu si in ziua de astazi.. am sunat, am intrebat dar mi se zice ca dosarul nu este inca solutionat din cauza ca nu sunt procurori :).

i-mi puteti spune ce as putea face in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 10:14, 6 Aprilie 2011
In primul rand, nu ne-ati comunicat motivul pentru care vi s-a intocmit dosar penal si care a fost propunerea facuta de politisti odata cu trimiterea acestuia la Parchet.

In principiu,dat fiind numarul foarte mare de cazuri si putinatatea personalului implicat in solutionarea lor,urmarirea penala dureaza intre 6 luni si 1 an si 6 luni.
Aveti posibilitatea sa mergeti in audienta la primul procuror al Parchetului Cornetu,cu un memoriu ,prin care solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor si prin care solicitati ca acesta sa dispuna urgentarea cercetarilor
Fie va inscrieti in audienta la prim-procurorul parchetului si depuneti un memoriu prin care solicitati urgentarea solutionarii cauzei in care sunteti parte , fie va inarmati cu rabdare si asteptati .
De asemenea , mai puteti depune o cerere la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu in vederea acordarii dreptului de conducere pana la solutionarea cauzei ... In functie de fapta ptr care sunteti cercetat si de asemenea , in functie de rezolutia care urmeaza a fi luata in cauza , fie vi se va admite cererea , fie se va respinge . :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar parchet nero67 nero67 buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare ... (vezi toată discuția)
Permis retinut in urma unui accident balanionut balanionut In 2010 in august am facut un accident. In procesul verbal au zis ca e vina mea si mi-au retinut permisul. Cand a avut loc eu am fost transportat la spital si ... (vezi toată discuția)
Dosar penal circulatie, refuz de probe biologice mariusdav mariusdav in luna martie 2009, s-a intocmit dosar de cercetare penala, pe numele meu, pentru refuz de probe biologice, fara a conduce acel autoturism. Nici pana in ziua ... (vezi toată discuția)