avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... solutionare dosar parchet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

solutionare dosar parchet

buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare rezolutie parchet dar nu primesc informatii suplimentare,ce mai pot face?mentionez c-am avut accident rutier,neacordare de prioritate!multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:04, 2 Februarie 2011
nu exista termen clar de finalizare, dosarele se rezolva in termen rezonabil care se raporteaza la complexitatea cauzei, aglomerarea parchetelor, nr de procurori, etc etc.

din pacate nu va pot recomanda decit rabdare si tutun iar lunar o sesizare la prim procurorul Parchetului ca sa nu uite de dvs.
va multumesc pt raspuns!
Mergeti in audienta la Primul procuror al parchetului care supravegheaza urmarirea penala,cu un memoriu si solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor intreprinse si eventual sa solicite urgentarea cercetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Rãspundere penalã în cazul unui accident auto alimache alimache aş dori să ştiu şi eu în cît timp ar trebui să ajungă la parchet un dosar penal întocmit în urma unui accident auto -şoferul care l-a provocat fiind ... (vezi toată discuția)
Plangere penala - unde o caut ana bera ana bera buna ziua,am avut o casa la tara si in martie anul trecut s-a produs un incendiu,care a distrus casa in totalitate.insa inaintea producerii incendiului s-au ... (vezi toată discuția)