avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala - unde o caut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala - unde o caut

buna ziua,am avut o casa la tara si in martie anul trecut s-a produs un incendiu,care a distrus casa in totalitate.insa inaintea producerii incendiului s-au furat lucruri din casa.am fost la IPJ in orasul meu natal si am depus plangere pentru ca ,cei din politia din orasul care apartine satul am fost refuzata.am facut memoriu si l-am depus la Parchetul de pe langa Tribunalul,insa d-nul prim procuror Apostu a fost arestat si nu am primit nici pana in ziua de azi un raspuns. nu stiu daca memoriul meu mai exista sau nu,pentru ca nu mi s-a dat nr de inregistrare. ce pot face in continuare?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:55, 22 Februarie 2011
Mergeti in audienta cu un memoriu la primul procuror al parchetului care supravegheaza urmarirea penala si solicitati-i acestuia sa va comunice stadiul cercetarilor intreprinse,rugandu-l in scris sa si dispuna urgentarea cercetarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar parchet nero67 nero67 buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare ... (vezi toată discuția)
Masina furata belox13 belox13 buna ziua,am o masina furata in custodie ,cumparata de buna credinta si nu ma pot folosi de ea,a expirat itp ul si nu o face nimeni cum pot sa scap de ea ... (vezi toată discuția)