avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... masina furata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

masina furata

buna ziua,am o masina furata in custodie ,cumparata de buna credinta si nu ma pot folosi de ea,a expirat itp ul si nu o face nimeni cum pot sa scap de ea sau sa o dau la remat.nu ma cautat nimeni si nu m a anuntat ca sa rezolvat cazul,din 2005 astept, dar nimik, pina la urma o dau si cadou ,dar cum pot sa fac asta? poate ma ajuta cineva .:stunned:
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:09, 24 August 2011
De unde stiti ca este furat?

Varianta: O returnati proprietarului de la care a fost furata.
Daca masina provine din infractiunea de furt si exista cercetari care sunt sau au fost intreprinse de catre organele abilitate(politie , parchet) pana la terminarea cercetarilor nu puteti intreprinde nimic , pana la finalizarea acestora.
Mergeti in audienta sau trimiteti o petitie catre procurorul care supravegheaza urmarirea penala pentru a solicita relatii in legatura cu stadiul cercetarilor efectuate (daca sunteti parte in dosar ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen raspuns procuratura radunh radunh am avut un eveniment rutier in 2011.dupa primirea citatiei m-am prezentat la politie si am primit o dovada fara drept de circulatie.de la politie dosarul a ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere?? ContSters223591 ContSters223591 In luna ianuarie 2011 am bagat la vanzare pe internet o masina,,dupa cateva zile am fost sunat de o anumita persoana de sex barbatesc prin care mi-a propus un ... (vezi toată discuția)
Masina furata b72wbd b72wbd in data de 05.11.2011 am achizionat un AUTO din Romania de la un cetatean roman care la randul lui a cumparat-o de la alt cetatean roman. masina este ... (vezi toată discuția)