avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... termen raspuns procuratura
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

termen raspuns procuratura

am avut un eveniment rutier in 2011.dupa primirea citatiei m-am prezentat la politie si am primit o dovada fara drept de circulatie.de la politie dosarul a plecat cu NUP la procuratura.exista vreun termen in care da solutia procurorul,sau care este procedura in continuare?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:58, 27 Septembrie 2011
Nu exista niciun termen si fiind vorba despre un numar mare de cauze cu care sunt sesizate parchetele , solutia procurorului va fi data dupa mai mult timp , pana la 6 luni.
Trimiteti o petitie la prim procurorul care supravegheaza urmarirea penala sau mergeti cu petitia in audienta la acesta si solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor intreprinse si eventual sa urgenteze desfasurarea acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar parchet nero67 nero67 buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)