Eu am fost in calitate de intimat, nevinovat deci am castigat procesul.Ar trebui sa dau eu petentul in judecata pentru recuperare?plus Executorul Judecatorul .Alt proces???
Va rog sa imi spuneti cum ajung sa primesc banii inapoi.,prin sentinta obliga persoana sa imi plateasca suma care este cu titlu de cheltuieli de judecata
Am fost pe la multi Executori si toti miau dat de inteles ca am facut ce nu trebuia,mai in detaliu va spun caci de 10 luni stau cu sentinta in mana si cu o paguba care sar putea sa nu o recuperez.In urma cu 2 ani masina mea parcata in fata imobilului,ma pregateam sa plec la serviciu ,eu un prieten si copilul meu de 3 ani in spate,la un moment dat un cal cu haturile dupa el in galop parca de nicaieri sa ivit peste partea din spate a masinii.dupa ceva timp apare proprietarul un baiat de etnie roma de 17 ani care a venit sia luat calul si dus a fost.Am castigat in instanta si nu mai pot face nimic sa imi recupar prejudiciul si cheltuielile de judecata,totusi multumesc lui Dumnezeu ca fiul meu nu a patit nimic doar o sperietura.Mai pot face eu ceva daca legea nu mai e luata in considerare?
Buna ziua tuturor! As dori sa imi dati un sfat in legatura cu o hotarare civila in favoarea mea. In procesul civil am fost in calitate de intimat, din cauza locului de munca. Nu puteam sa particip la sedinte, asa ca am mers la un avocat sa ma reprezinte. Onorariul as putea sa il recuperez ? va multumesc