Am fost pe la multi Executori si toti miau dat de inteles ca am facut ce nu trebuia,mai in detaliu va spun caci de 10 luni stau cu sentinta in mana si cu o paguba care sar putea sa nu o recuperez.In urma cu 2 ani masina mea parcata in fata imobilului,ma pregateam sa plec la serviciu ,eu un prieten si copilul meu de 3 ani in spate,la un moment dat un cal cu haturile dupa el in galop parca de nicaieri sa ivit peste partea din spate a masinii.dupa ceva timp apare proprietarul un baiat de etnie roma de 17 ani care a venit sia luat calul si dus a fost.Am castigat in instanta si nu mai pot face nimic sa imi recupar prejudiciul si cheltuielile de judecata,totusi multumesc lui Dumnezeu ca fiul meu nu a patit nimic doar o sperietura.Mai pot face eu ceva daca legea nu mai e luata in considerare?
In situatia in care debitorul dvs nu detine bunuri in evidenta,pe cale de consecinta executorul judecatoresc nu are bunuri care eventual sa fie deduse executari silite pana la concurenta debitului de recuperat
Sunt frecvente situatiile in care creditorii nu pot executa debitorii lor ca urmare a inexistentei bunurilor care sa fie executate