avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care este procedura in caz de executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

Care este procedura in caz de executare silita?

Buna ziua!
Am un credit la o banca de 4 ani (restructurat de 2 ori pana acum), care este pe numele meu, insa a fost facut pt o ruda care acum nu mai vrea sa plateasca. Ideea este ca in momentul de fata eu nu am nici un venit financiar si nici nu am nimic trecut pe numele meu, insa sunt o persoana de buna credinta si intentionez sa-mi platesc cum voi putea in momentul in care ma voi angaja.
Situatia este ca au trecut 90 de zile decand nu s-a mai efectuat nicio plata si cei de la banca au zis k vor incepe procedura de executare silita.
Problema este ca eu locuiesc cu parintii si ei nu stiu, iar intrebarea mea este daca executorii se pot deplasa neanuntati acasa, chiar daca adresa de corespondenta cu banca este una, iar eu acum locuiesc la adresa de domiciliu din buletin.
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce mi se poate intampla!
Va multumesc si va doresc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: ninarici25 , utilizator 11:29, 23 Octombrie 2012
dacă dvs. NU aveți nimic, prea multe NU vi se pot întâmpla : nu are ce vă lua/executa darr veți fi urmărită pt eventuale venituri în viitor.Veți fi dată ”de gol” față de părinți dar va trece și rușinea aceea.Ștergeți acea”rudă” din pătrățica corespunzătoare rudelor.
Executorul judecatoresc cu scopul legitim de recuperare credit neachitat va demara procedura de executare silita a bunurilor dvs in evidenta ,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
Nu aveti bunuri in evidenta,pe cale de consecinta executorul va incheia PV in care va consemna imposibilitatea executarii silite ca urmare a inexistentei eventualelor bunuri de executat silit
Va multumesc frumos pt raspunsuri!
In principiu cunosteam ce mi se poate intampla, insa am totusi o nedumerire in privinta deplasarii executantilor la domiciliu, mai exact asta e tot ceea ce ma sperie mai de tare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar transferat la executori judecatoresti. gina30 gina30 Am un credit bancar ,fara garantie ipotecara, pe care nu il mai pot plati si a fost transferat executorilor judecatoresti. In prezent lucrez in ... (vezi toată discuția)
Putem fi executati silit? dacidaci dacidaci Ma poate ajuta un consilier juridic, avocat? Va rog tare mult! In urma cu ceva ani am contractat cu diverse banci 3 credite de nevoi personale, doar cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita irinacraciun irinacraciun Buna ziua, In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale, de la una din bancile din ro, pe care dupa o vreme nu l-am mai platit. Anul trecut am primit ... (vezi toată discuția)