El ar putea veni,dar eu trebuie sa stiu precis ce si cum sa fac,calatoresc dupa 2 zile,si trebuie sa iau o decizie. Dvs. imi spuneti sigur ca se poate face la evidenta populatiei din orasul respectiv in aceeasi zi,si declaratia si depunerea actelor? Va rog sa ma scuzati,de neincrederi,dar am avut si inainte probleme,eu nu locuiesc in tara si nu imi pot permite sa vin de fiecare data.Va multumesc inca o data!
Va multumesc! :) Dar daca el face declaratia in satul respectiv,apoi,va mai fi nevoie de prezenta lui in momentul in care voi depune actele pentru buletin? Va intreb,pentru a sti cel mai bine sa fac o alegere.
Buna seara! Sunt intr-o dilema toatala si nu stiu ce sa fac! V-as ruga sa ma ajutati! Imi trebuie o declaratie de luare in spatiu de la tatal meu,este vorba de acelasi domiciliu,pentru schimbarea buletinului la expirare.Din cauza lipsei de timp,si de mai multe calatorii,as vrea sa stiu daca in aceeasi zi se poate face declaratie de luare in spatiu acolo unde voi depune actele? Domiciliul este in zona rurala,presupun ca se poate face si in orasul, resedinta de judet.Iar daca declaratia se face in prealabil,mai este nevoie ca tatal meu sa mearga cu mine sa semneze? Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Va rog sa ma scuzati,insa as mai avea inca o intrebare! Tatal meu a reusit sa ia adeverinta de la primarie,totul ok.Intrebarea este,daca el face declaratia precum ca eu locuiesc la el,a mers la politia din satul respectiv,va mai fi nevoie sa mearga cu mine data viitoare ,cand voi depune actele? Lucreaza in alta localitate si de aceea.Va multumesc anticipat!
Buna ziua! As dori sa va intreb,in ceea ce priveste eliberarea buletinului,la ghiseu nu au avut amabilitatea de a ma informa,trebuie sa schimb buletinul,expira curand,si nu stiu cum sa procedez.M-am dus cu contractul de la casa,de la sat,si mi-au spus ca trebuie sa vina si el cu mine sa semneze,plus o adeverinta de la primarie.Contractul casel este unul de partaj,intre tatal meu si cei doi frati.Este necesar ca eu sa cer adeverinta,sau tatal meu?El ar trebui sa adevereasca,ca este unul dintre propietarii casei,asa-i? Iar la politie ar o declaratie,precum ca locuiesc la el?Asa as demonstra eu ca am o adresa de domiciliu? Va rog frumos sa ma ajutati! Am cautat pe internet,si nu am gasit informatiile necesare concrete.
Va multumesc anticipat!!