avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declaratie luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declaratie luare in spatiu

Buna seara! Sunt intr-o dilema toatala si nu stiu ce sa fac! V-as ruga sa ma ajutati! Imi trebuie o declaratie de luare in spatiu de la tatal meu,este vorba de acelasi domiciliu,pentru schimbarea buletinului la expirare.Din cauza lipsei de timp,si de mai multe calatorii,as vrea sa stiu daca in aceeasi zi se poate face declaratie de luare in spatiu acolo unde voi depune actele? Domiciliul este in zona rurala,presupun ca se poate face si in orasul, resedinta de judet.Iar daca declaratia se face in prealabil,mai este nevoie ca tatal meu sa mearga cu mine sa semneze? Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:14, 12 Martie 2013
Declaratia d luare in spatiu o face proprietarul imobilului nu cel luat in spatiu. Ea se face autentica la notar.
Da,tatal meu va face declaratia,bineinteles ca nu eu. :) Deci se poate face la notar in orasul respectiv?
Da.
Chiar nu poate veni tata intr-o zi la evidenta populatiei cu dvs sa semneze formularul pt a va lua in spatiu ?
Va multumesc! :) Dar daca el face declaratia in satul respectiv,apoi,va mai fi nevoie de prezenta lui in momentul in care voi depune actele pentru buletin? Va intreb,pentru a sti cel mai bine sa fac o alegere.

Alte discuții în legătură

Dovada domiciliu pentru schimbarea ci Andreea15 Andreea15 Buna ziua, Am nevoie de parerea domneavoastra intr-o problema prin care trec acum. Am incercat sa-mi schimb CI deoarece mi-a expirat si la depunerea ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate si uzufructul viager Ivan Mihaela Ivan Mihaela In anul 2002 am facut un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere a unei matusi (uzufruct viager). Luna aceasta fata mea trebuie sa isi faca ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin lorelya7x lorelya7x Buna ziua, Am o cunostinta care ar vrea sa isi schimbe buletinul. Ea momentan locuieste la tara dar vrea sa se mute la matusa sa in oras. Persoana ... (vezi toată discuția)