Buna seara! Sunt intr-o dilema toatala si nu stiu ce sa fac! V-as ruga sa ma ajutati! Imi trebuie o declaratie de luare in spatiu de la tatal meu,este vorba de acelasi domiciliu,pentru schimbarea buletinului la expirare.Din cauza lipsei de timp,si de mai multe calatorii,as vrea sa stiu daca in aceeasi zi se poate face declaratie de luare in spatiu acolo unde voi depune actele? Domiciliul este in zona rurala,presupun ca se poate face si in orasul, resedinta de judet.Iar daca declaratia se face in prealabil,mai este nevoie ca tatal meu sa mearga cu mine sa semneze? Va multumesc anticipat!
Pentru cei ce se pot prezenta la evidenta populatiei, declaratia de primire in spatiuse da in fata ofiterului... dar daca nu se poate prezenta ? Se da in fata notarului.
Art. 29 din OUG 97/2005 republicata
,,Declaratia de primire in spatiu a gazduitorului poate fi data in fata lucratorului din cadrul serviciului public comunitar de evidenta a persoanelor, a politistului de siguranta publica, a notarului public ori a functionarului misiunii diplomatice sau oficiului consular al Romaniei,,. Ramane ca dvs, sa optati pentru ce varianta doriti.