avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate laur20005

Activitate laur20005

Răspuns la discuția AMENDA
Cea ce am vrut sa. zic in ultimile ranuri este ca eu contestatii am mai depus si daca ma poate ajuta cineva cu o idee noua de a contesta acest P.V . in afara de cele enumerate de mine. O zi buna !!
Discuție AMENDA
Salut , am si eu o problema in legatura cu un P.V. Pe data de 20-02-2013 in timp ce ma indreptam spre Deva la cativa km de Sibiu am fost oprit de un agent de politie , cand am intrebat motivul pentru care am fost oprit agentul mi-a zis ca am depasit viteza legala adevarat in acel loc unde era amplasat aparatul radar era o limitare de viza de 40 de km pe ora desi eu circulam cu o viteza de 35 km pe ora. am intrebat agentul daca in acel loc am depasit viteza si acesta mi-a explicat ca nu in acel loc am depasit viteza ci un urma cu 7-8 KM in ultima localitate am fost luat de aparatul radar cu viteza de 82 KM pe ora . Mi-a explicat ca amenda este 640 ron si ca i-mi va lua si permisul de conducere deoarece in preajma aparatului radar de care am fost depistat cu aceasta viteza era si o trecere de pietoni si trebuia sa merg cu viteza de 30 KM pe ora . Eu auzind cele spuse m-am speriat si l-am implorat sa ma amendeze dar sa i-mi lase permisul deoarece painea mea de zi cu ai depinde de el .Acesta mi-a zis sa ma duc la masina si sa astept , cand sa intors acesta a venit cu procesul verbal in care la rubrica "alte mentiuni " era deja scris de dansul ca "nu sunt "iar procesul verbal din 640 ron era de 300 ron adica 150 ron in 48 de ore , iar in procesul verbal era trecuta o viteza 79 km la ora . Acum nedumerirea mea care este ,viteza cu care dansul a zis ca am fost surprins nu mi-a fost comunicato prin statie ,nu mi-a fost aratata nimic ,pur si simplu acesta mi-a zis ca eu circulam cu aceasta viteza . Si ce ma mai nedumereste este faptul de unde atita generozitate ,una la mina nici cu permisul luat ,si a doua la mina de la 6mil amenda la 3 mil amenda. acum nu ca nu as fi recunoscator dar totusi ceva nu este in regula , este ca si cum acesta a vrut sa scape cat mai repede de mine . In plus de asta treaba cu luatul permisul la pt ca era o trecere de pietoni acolo nu avea nici o treaba deoarece din ce m-am documentat si eu trebuie redusa viteza la 30 KM pe ora doar atunci cand se afla pietoni in preajma acesteia care intentioneaza sa treaca . alta treaba ar mai fi ca P.V. nu este cel mentionat de anexa 1D ,ci cel de anexa 1A . In plus agentul care a constatat asa zisa fapta pt ca nici nu stiu daca in acel loc a fost amplasat vreun aparat radar ,nu a fost acelas care completat P.V.-ul .Rugamintea mea care este , daca ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac o contestatie ce articole sa folosesc in aceasta contestatie si daca am vreo sansa sa castig . Eu am platit deja amenda asa ca nu am nimic de pierdut. MULTUMESC ANTICIPAT .