dovada poate fi considerata si asociatia de propietari ( presedinte si administrator) sau vecini. mentionez ca nu am act care sa dovedeasca faptul ca a locuit acolo tip de 15 ani
Buna. Detin un apartament 2 camere in Bucuresti propietate personala in care locuieste sora mea, pe baza unei intelegeri verbale. Timp de 3 ani ea nu a mai platit intretinerea si a fost data in judecata pentru recuperarea datoriei. eu am primit saptamana trecuta somatia de executare silita, data printr-o sentinta irevocabila. Eu mai detin in copropietate cu ea inca un apartament 4 camere in urma unei succesiuni. Intelegerea verbala a fost ca ea sa raman in apartamentul cu 2 camere urmand ca sa cedeze partea ei din apartamentul cu 4 camere, dupa ce reuseam sa strangem suma necesara efectuari contractelor. nu am reusit sa facem contractele iar situatia este cea descrisa anterior. ea doreste acum sa se mute in apartamentul de 4 camere.
1. Cum pot recupera suma care se ridica la 20000 (intretinere + cheltiueli judecata + executor).
2. prin ce metoda pot sa impart apartamentul de 4 camere, pentru ca eu nu vreau sa locuiesc cu ea
3. cat ar costa actele pentru cele 2 apartmente in caza ca ea doreste sa respecte intelegerea verbala